astra h kasa elegance ile enjoy farkı ne

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cky67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
işte o küçük dijital ekranlara bilgi ekranı deniyor diğerleri yol bilgisayarı diye geçiyor diye biliyorum ben..

işte o küçük dijital ekranlara bilgi ekranı deniyor diğerleri yol bilgisayarı diye geçiyor diye biliyorum ben..

kadrandaki o küçük ekranı kastediyorsanız o sadece km yi gösteriyor astralarda. başka markalarda bilgi ekranı olarakta kullanılıyor (fiat,hyundai vs.) opeldeki ekran ise konsolun ortasındaki ekrandır essentia larda yol bilgisayarı olmadığı için sadece radyo dış sıcaklık tarih gibi bilgileri gösteriyor. enjoyda eğer sp eklerseniz yol bilgisayarı ekleniyor ve ekran biraz daha genişliyor bu ekranda yol bilgisayarının verileride görünüyor. cosmo(ve elegance) larda ise ekran enjoydakinden biraz daha farklı ve ayrıntılı şekilde bulunuyor onda da hem radyo tarih filan hemde yol bilgisayarının verileri gözüküyor.

kadrandaki o küçük ekranı kastediyorsanız o sadece km yi gösteriyor astralarda. başka markalarda bilgi ekranı olarakta kullanılıyor (fiat,hyundai vs.) opeldeki ekran ise konsolun ortasındaki ekrandır essentia larda yol bilgisayarı olmadığı için sadece radyo dış sıcaklık tarih gibi bilgileri gösteriyor. enjoyda eğer sp eklerseniz yol bilgisayarı ekleniyor ve ekran biraz daha genişliyor bu ekranda yol bilgisayarının verileride görünüyor. cosmo(ve elegance) larda ise ekran enjoydakinden biraz daha farklı ve ayrıntılı şekilde bulunuyor onda da hem radyo tarih filan hemde yol bilgisayarının verileri gözüküyor.

aynen katılıyorum..:good:

Essentia lardaki ekran Dijital Bilgi Ekranı
dijitalbilgiekranbc2.jpg

Spor paket bulunmayan Enjoylardaki ekran Grafik Bilgi Ekranı
big96416486739130xo193bc4.jpg

geriye kalan Enjoy(spor Paket),Elegance,Cosmo ekranlarıda yol bilgisayarı olarak geçiyo

Essentia lardaki ekran Dijital Bilgi Ekranı
dijitalbilgiekranbc2.jpg

Spor paket bulunmayan Enjoylardaki ekran Grafik Bilgi Ekranı
big96416486739130xo193bc4.jpg

geriye kalan Enjoy(spor Paket),Elegance,Cosmo ekranlarıda yol bilgisayarı olarak geçiyo

hayır yine olmadı :) o resimdeki enjoy+sp (yol bilgisayarlı) versiyonun normal bilgi ekranı. geriye kalan modellerin ekranı grafik bilgi ekranı olarak geçiyor

http://www.opel.com.tr/site/local_image/brochures/astra_sedan.pdf şu linkte 10. sayfada grafik bilgi ekranını görebilirsiniz biraz bulanık bi resim ama yinede anlaşılıyor. grafik bilgi ekranı sadece cosmolarda var ve yol bilg. dahil herşey bu ekranda
enjoylarda eğer spor paket varsa koyduğunuz ikinci resimdeki gibi bir ekran oluyor. eğer yol bilg. yoksa veya essentia sa koyduğuz ilk resim gibi oluyor.

Bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok aslında..

Njoy+ SP dediğimiz arabadı ki (yanı benım araba) bilgi ekranı tetris ekranı gibi çözünürlük çok düşük.
Ama cosmo ve elegance modellerinde bu ekranın çözünürlüğü daha fazla ve ayrıntılı.

Diğer bir deyişle;
njoy+SP modelindeki ekrana atıyorum 4 satırlık bilgi sığıyorsa
cosmo modelinde ki ekrana 10 satırlık bilgi aynı anda cıkıp sığabiliyor.
hepsi bu:)

Bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok aslında..

Njoy+ SP dediğimiz arabadı ki (yanı benım araba) bilgi ekranı tetris ekranı gibi çözünürlük çok düşük.
Ama cosmo ve elegance modellerinde bu ekranın çözünürlüğü daha fazla ve ayrıntılı.

Diğer bir deyişle;
njoy+SP modelindeki ekrana atıyorum 4 satırlık bilgi sığıyorsa
cosmo modelinde ki ekrana 10 satırlık bilgi aynı anda cıkıp sığabiliyor.
hepsi bu:)

oh be bi türlü anlatamadım sağol :alkis: :)

Geri