Astra h Klima klape sorunu sıcak soğuk ayarlamıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Aynı sorun bende vardı.
Tüm parçacıları dolaştım 2 kere tamir ettirdim. Sorundan kurtulamadım. En sonunda İstanbul Avcılar Mehmet Ali Bey den parçayı aldım. Yaşlı bir amcamız gerçekten büyük usta diyebilirim, üreticisi olduğunu bana söyledi. Parçayı sipariş verdim. 2 günde gelime ulaştı. Montajını elektirik ustasuna yaptırdım. En sonunda düzeldi. Kendisi montaj yapmıyor ama oldukça ilgili. Parçayı aldıktan sonrada bir kaç kez aradım. Youtube Videosunu görerek ulaştım.
Video bırakıyorum saygılı dostlar en sonunda kökten çözdük.

hallettim klimam iklim özellik li çok iyi çalışıyor sıcak soğuk hatta petek aralarında contalar vardi yeniledim klape kırılmış kazan değişimi dediler göğüs sökülecek diyince dedim kalsin gerek yok ort. 3000 bin ile 5000 bin masraf gidiyordu oturup yaptım sayfadaysa paylaştım evin önünde 1 gün sürdü ama
merhaba parça temini nerden yaptınız birde nasıl tamir ettiniz resim göremedim hocam

Merhaba Parçayı tamir ettirmedim, direkt satın aldım. Mehmet Ali Ustadan Telefonunu yazıyorum. 0536 887 54 25 direkt arayarak parçayı alabilirsiniz. Zaten İlgisinden ve tecrübesinden konuyla alakalı sorunu nasıl çözdüğünü anlayacaksınız servis 12.000 TL para istedi bu işlem için ben kendi ustama taktırdım. Parçayıda bu amcadan aldım.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

• Beğen
Tepkiler: Hasip
Geri