Astra H meşhur sorun : Cım modülü

Benim CIM kendini tamir ediyor :D

Teşekkür

Daukan teşekür ederim çok güzel bir öğreti olmuş.

Bence bu Opel bu tür basit arızaları bilerek üretiyor,düşünsenize şu CIM modülü arızasından 2004 yılından beri kaç tane araç servise girmiştir.

Resimli anlatım çok başarılı arkadaşım tebrikler..:)

eline sağlık valla çok teşekkürler..

sizin ilk mesajınızda bahsettiğiniz üzere, 2 gün önce yolda giderken o çıkardığınız kutucuğa hafiften tokat attım :) kornam ve yol bilgisayar tuşlarım düzeldi..

Eski aracım brava geldi aklıma. Hararet göstergeleri kronik sorunluydu. Hararet yokken bile oynayıp duruyordu. Konsolu tokatlayınca düzeliyordu. Tokat manyağı yapmıştım arabayı. :D İnşallah astranın kaderide aynı olmaz.

aynı sorun bende de vardı 1 kere elektrikçiye götürdüm daukan arkadaşın resimlerle anlattığı işi yaptı (modül yerinden çıkmış taktı)1 hafta sonra yine aynı şey başıma geldi bu sefer ben açıp baktım tekrar yerine taktım 10 gün sonra falan loctite 401 yapıştırıcısyla ömrünün sonuna kadar oraya yapıştırdım 3 aydır böyle 1 sorun yok bilginize arkadaşlar . . .

arkadşlar bende cim modülüyle arası pek iyi olmayanlardanım...korna daha öncede aynı sorunu yapmıştı KAYSERİ'de servise götürüp hallettirmiştim....yaklaşık olarak 2 aydır gene aynı durumda işim gereği randevulu gidemiyorum servise randevu alıp gidemiyorum adamlar arıyor nerdesin die..herneyse fırsat bulup 2 aydır gidemedim servise ama birinde serviste çalışan bir elemanla tanıştım malum şeyleri oda söylüyor cim sorunlu felan die herneyse bahsettiğiniz gibi jak'dada olabilir dedi ve hemen söktü 5 dk'lık bir iş çok basit dökümüde daum arkadaşımızın anlattığı gibi..ama benimki arabanın sorunu ordan değilmiş...sorunu cimin bilmem neresi gevşek dedi..çok basitmiş....cimde gevşeme yerinden oynama felan gibi bir şey olabilir mi ?yoksa bu eleman atıyor mu???

Geri