Astra H meşhur sorun : Cım modülü

artık kesin çözümü var servise gidiyorsun araban kaç yaşında olursa olsun arabanın cim modülüne kelepçe mi ne takılıyormuş bedavadan para vermeden hallettiriyorsun...ücret almıyoır gene arızalandı vede böyle yaptırdım...

Bu uyguladiklari kesin bir cozum oldu demek ki..
Insallah kesinligini yitirmez, ogrendigim iyi oldu, olur da tekrarlarsa bunu dile getiririm. Cok tesekkurler.

geçen gün bana aracı aldığım yerden mesaj geldi.opel bu cim sorunuyla ilgili kampanya yapmış.servise geldiğinizde kampanya dahilinde değişeceğini haber veriyorlar.ben daha önceden değiştiğim için cimi önemsemedim.ama sorun çekenlere önerim bir servisleri soruşturun.opel genel kampanya yapmış galiba.

daukan kardeş süpersin ya ALLAH razı olsun feci moralim bozuktu ya parada yoktu varya ''sensin yaaa''

daukan benim bide coolant level problemi var araçta yeni aldım zaten 1 ay oldu 2005 1,3 cdti essiante manuel araç aldığımda problem vardı arkadaş orjinal sensörü taktı ama yol bilgisayarı yine hata veriyor.parçayı özelde taktırdım.anlamadılar.anlarmısın acaba ne yapsam yoksa kale almama gerek yokmu

arkadaslar bende zafira b var bendede korna ve direksyon tuslari calisma sorunu vardi ben cim modulunu soktum cunku yenisini sparis etmistim bu sirada cim modulunu actim icini inceledim hani cim modulunun ortasindaki direksyona birlesilen yer varya direksyon dondukce oda beraber donuyor orasinin icinde birlesik bir 10 tane serit seklinde kablo var onlarin tam cim le birlestigi noktadan kirilmis oldugunu gordum .
yani iyi bir lelektronikci o kabloyu deyistirse sanirim buyuk bir maliyeti olmaz

Ben gecen gün telefonla bana en yakın opel servisini aradım (Opel Mar), Dediki aracın alındığı bayiden ücretsız yapılıyomus.. Şasi numarasından kontrol edıyolarmıs ıhtıyac varmı yokmu dıye ( Nasıl anlıyosalar artık bundan ), bir klips takılıyomus..

Ben gecen gün telefonla bana en yakın opel servisini aradım (Opel Mar), Dediki aracın alındığı bayiden ücretsız yapılıyomus.. Şasi numarasından kontrol edıyolarmıs ıhtıyac varmı yokmu dıye ( Nasıl anlıyosalar artık bundan ), bir klips takılıyomus..

TIS 2000 kullananlqar bilir opel teknik bilgi veya ariza kaydi yayinladiginda belirli arallklarda sase no veriri yada sadece ALL cars yazar :D

Yani bu sekilde anliyorlar... opelmar sallanmis ben aracimi aldigim bayide yaptirmadim, istanbuldan alinmis ama tr nin obur ucunda kullanan ne yapacak her opel servisi yapiyor bunu bizzat konustum...

Geri