astra h modifiye hakkında !..

devil_berk22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar astrama logosuz ön ızgara ve opc line paketi arıyorum opel servisine baktım baya bi tuzlu fiyatı var daha uygun fiyata bulma imkanımız yokmu ve logosuz ızgara için yardımlarınızı bekliyorum nerden temin edebilirim

Berk Eliftuningde görmüştüm logosuz panjur bi baksana.

20071208091141.jpg

ASTRA H LOGOSUZ PANJUR

Fiyatı :105.93 YTL + KDVKdv dahil : 125.00 YTLHavale İle: 118.75 YTL

Son düzenleme:
opc line body kit ben de arastırmıstım sanayilerde. eger orjinal opc line body kit'in aynısından istiyorsan aynısının yan sanayisini bulabilcegini sanmıyorum. enazından ben bulamamıstım. cok derin bir arastırma yaptıgımı soyleyemem ancak ulastıgım sonuc fibercilere orjinalin resimlerini gosterip sıfırdan kalıp olusturup osekilde yaptırmaktı tek yol. o da cok ucuza gelmiyordu ve az bir fark icin orjinalligi bozmiyim die dusunup orjinal satın almıstım sıfır arac aksesuar indirimi kampanyasından da faydalanarak. orjinallerden olması sart diilse de poliset fln var servisler ondan da takıyor isteyene. daha ucuzlar ama ben sahsen seklini begenmiyorum. baska bir yol bilen arkadaslar varsa yardımcı olurlar ancak benim aktarabilecegim tecrubeler bunlar.

arkadaşlar teşekkür ederim orjinal takıcam sanırsam logosuz panjuru fibercide sordum 170 ytl dedi biraz tuzlu fiyatı sem tuning yapıyo ancak hiç hoşuma gitmiyor şekli o yüzden ne yapacağımı pek bilmiyorum servislerde orj aksesuarlarında %25 indirim var diye duydum ancak sorduğumda yeni araba alırsanız var falan dediler nasıl şey anlamadım bu arada opc line komple body nin fiyatı nedir

arkadaşlar teşekkür ederim orjinal takıcam sanırsam logosuz panjuru fibercide sordum 170 ytl dedi biraz tuzlu fiyatı sem tuning yapıyo ancak hiç hoşuma gitmiyor şekli o yüzden ne yapacağımı pek bilmiyorum servislerde orj aksesuarlarında %25 indirim var diye duydum ancak sorduğumda yeni araba alırsanız var falan dediler nasıl şey anlamadım bu arada opc line komple body nin fiyatı nedir
yetkili servislerde opel club kart cıkarıyorlar.bu kartla %25 indirim hatta servisin devamlı müşterisiysen 30 lara varan indirim yapıyorlar.birde opel com.tr sitesinde aksesıuarlar bölümü var oraya tıklarsan aracının opc line aksesuarları fiyatlarıyla beraber cıkıyor

sağolasın gökhan opel cardım var istanbula döndüğümde gidicem servise taktırıcam arka ve yanlara

Geri