astra h tampon modifiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gercektende fk nın malları güzel tartışılmaz

bende vectra c için irmscher marka ön karlık lazım nerden bulabilirim .

yukarda resmı olan tamponu getıren warmı sislisi tam fiyatı bellimi?

Aynı tampondan şu anda aracımda takılı opel egem den aldım 10 numara kaliteli bir tampon OPC den daha uygun ve daha hoş bence. Bendeki tampon Sisli olanlarından sisler dahil 1000 TL ye almıştım (boyasız) tamponu ızgara tampon ayağı derken 1500 tl ye anca çıkarttık ama kalite diyorsan kesinlikle IRMSCHER

Aynı tampondan şu anda aracımda takılı opel egem den aldım 10 numara kaliteli bir tampon OPC den daha uygun ve daha hoş bence. Bendeki tampon Sisli olanlarından sisler dahil 1000 TL ye almıştım (boyasız) tamponu ızgara tampon ayağı derken 1500 tl ye anca çıkarttık ama kalite diyorsan kesinlikle IRMSCHER
Gerçektende çok yakışıyor.Resim varsa görebilirmiyiz?

bu tampon biraz acık renkli araçta olcak cok daha güzel duruyor

eve bencede açık renkli araçta çok daha güzel olur siyah olduğu için hava ızgaraları kendini pek göstermiyor siyahta

yapılan bazı işlemler siyahta güzel duruyor ama bu tampon siyahta pek gösterişli durmuyor bi kaç değişiklik yapılırsa dah güzel olabilir

yapılacak serkancım da herşeyin ucu maddiyat biliyorsun. aklımda olan birçok şey var 18" jant, 3,5 luk yay, arka tampon eki angel veya orj. mercekli vs. vs. bu arada arkadaşlar astra h mercekli arıyorum bilginize

hayırlısı olsun bu yapılcaklarla harika bi gürüntü olucak işte :)

Geri