astra h tampon modifiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeşim ikitellideki sanayide istediğin tarzda istediğin şekilde carbonfiber tampon yaptırırsın aklında olsun

evet opel egem getiriyor sislisi 1200tl nakit ödeme sadece
tampon + sis çerçeveleri + orta ızgara
panjur extra oda 500gibi bişeydi

Son düzenleme:
konuyla alakalı değil ama konu kırlılıgı olmasın;

bu plakalara beyaz raptiye gibi olan vidalar var.nerden bulabılırım.app plakanın kenarlarına konuyor.

chnync;xenonlar güzelmiş...

teşekkür ederim

evet opel egem getiriyor sislisi 1200tl nakit ödeme sadece
tampon + sis çerçeveleri + orta ızgara
panjur extra oda 500gibi bişeydi

ya madem servis getiriyor.. şeytan diyor telefonda 1.200 lük ön tampon koydum aksesuar diyelim..poliçeye ekliyorlar görmeden fiş fatura istemeden kaskocular.. 3-5 gün sonrada gelin astraları tokuşturalım :) kaskodan çekelim irmischer ları.. sonuçta.. orjinal tampon 1.500 diye hatırlıyorum :)

yada çaldılar araç üstünden tamponsuz gösterelim haha bu tarz jant alan adam duydum.. jantını arkadaşına veriyor.. arabayı taş üstüne bırakıyor.. polis cağrıyor zabıt.. ok. sonra hop para iadesi :( :(

Son düzenleme:
bu şekilde yapılan hiç birşeyden hayır görmez cevremde olan olaylardan birtanesi ama sonra iki yakası bir araya gelmiyor aplayanın malı gülene yar olmuyor yani

ben de çok sıcak b akmıyorum, benzer bir şeyi yıllar önce arkadaşlarım denedi. Biri calibra biri vectra idi. Tamponun parasını kaskodan çıkartmak için arabaları tokuşturdular, ama expertis ne yaptı etti, tamponlar orjinal değil diye adamların parasını ödemedi :)

ya madem servis getiriyor.. şeytan diyor telefonda 1.200 lük ön tampon koydum aksesuar diyelim..poliçeye ekliyorlar görmeden fiş fatura istemeden kaskocular.. 3-5 gün sonrada gelin astraları tokuşturalım :) kaskodan çekelim irmischer ları.. sonuçta.. orjinal tampon 1.500 diye hatırlıyorum :)

yada çaldılar araç üstünden tamponsuz gösterelim haha bu tarz jant alan adam duydum.. jantını arkadaşına veriyor.. arabayı taş üstüne bırakıyor.. polis cağrıyor zabıt.. ok. sonra hop para iadesi :( :(

ön farların güzel.
nerede yaptırdın?ne marka.
geçen senınkıne benzer bır astra gördum gece idi tam fark edemedım ve hızlıydım.orj.xenon yerıne bunlardan mı yapılsa.sorun oluyor mu?

hiç bir sorunu ve benim hiç bir sorunum yok :) ..alman patentli FK nın Depo malı bu.. bende beğeniyorum ön farlarımı..

teşekkürler

Geri