Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende piranha voyager modeli var ben ihtiyaç duyduğumda ekranınn on tarafından erleştiriyorum ve tabiri caizse cuk oturuyor böle kesme işi biraz bana göre değil gibi ama emek güzel tabiki
Arkadaşlar kesme biçme işi yok zaten ordan söktüm ve yeni yaptığım yere yerleştirdim ekranı. Yarında aynayı yapıştırdığım zaman işlem tamamlanmış oluyor yeni hali bu
özetle şöyle oldu. Dayımla birlikte yaptık bunu. Önce 4mm kontraplak ile cam yüzeyinde bulunan siyah yerin ölçüsüne göre kalıbı hazırladık ve ekran yerini belirledim. Sonra nav cihazının dış plastik korumasını komple çıkartıp bu kalıbın içine yerleştirdik. Sonrasında deriyi ahşap yüzeye yapıştırdım ve en sonda cama yapıştırdım. İşlem bu kadar
dikiz aynasını nereye yapıştırıcaksın peki? birde cihaz enerjisini nasıl alıyor şu an? konum olarak güzel seçim ama dikiz aynan işlevsiz kalıcak gibi görünüyor...
dikiz aynasını nereye yapıştırıcaksın peki? birde cihaz enerjisini nasıl alıyor şu an? konum olarak güzel seçim ama dikiz aynan işlevsiz kalıcak gibi görünüyor...