Astra H Önerir misiniz, Önermez misiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zsahin06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zsahin06

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bende 2002 model Astra G Elegance var.

Arabamı satıp Astra H almayı düşünüyorum 2004-5-6 model.

Siz H kasa hakkında ne düşünüyorsunuz ? Öneriyor musunuz ? Yardımınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.. (:

Benim aracım bu linkteki :
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=91114

Arkadaşlar bende 2002 model Astra G Elegance var.

Arabamı satıp Astra H almayı düşünüyorum 2004-5-6 model.

Siz H kasa hakkında ne düşünüyorsunuz ? Öneriyor musunuz ? Yardımınıza ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler.. (:

Benim aracım bu linkteki :
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=91114

2006 model altı için bildiğin aracından vazgeçme. İki aracı da kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim, çok bir fark yok. Sağlamlık açısından G kasa bence daha sağlam, dayanıklı, kaliteli. H kasada teknoloji ilerlemiş, plastik, döşeme, işçilik kalitesi gözle görülür düşmüştür. H kasada mesela direksiyon pompası bozulursa G kasaya göre 10 kat fazla para ödersiniz.

Model yenilemek amacı ile 2006 ve üzeri H kasa tercih edebilirsiniz, altına düşecekseniz gerek yok bence.

direksiyonuna geçtiğinde mutlu olduğun her aracı öneririm:good:

4 yaş için değer bence... hem kasa değişimi hemde yaş gençleştirmiş olursunuz...

2000-2002 bi Vectra için değişin diyebilirdim ama belki G kasa sempatimden dolayı bende 2-3 yıllık fark için G satıp H almayı mantıklı görmüyorum.Üst modeller düşünülebilir.Tercih senin..

elegance ya da cosmo alacaksınız çok iyi bir tercih fakat enjoy ya da esentia modeli için şu var eski aracınızı arayabilirsiniz donanım olarak

beklentiniz G kasaya göre çok fazla değilse alın ama beklentiniz çok fazlaysa karşılamayabilir bende de 2001 G kasa vardı öncede sattım sıfır 2011 H kasa aldım arabamdan memnunum ama tam olarak beklentimi karşılamadı

Ben birkaç sene için G kasayı satıp H kasaya geçiş yapmam. G kasanın ekonomisinden sonra H kasa seni şaşırtabilir (yedekparça bakımından)

İkisini de kullanmış biri olaraktan ;

Performans : G kasa 1.6 100hp, H kasa 1.6 115 hp yi baz alarak söylüyorum. G kasa daha seri (belki getrag f17 kısa şanzımanından kaynaklıyor olabilir )

Malzeme Kalitesi : G kasanın 2004 ve önceki üretimlerini baz alırsak H kasadan daha kaliteli. 2005 ve sonrası vasat.

Frenler : Astra H ın frenlerini biraz daha başarılı bulmuştum.

Yol tutuş : Kesinlikle Astra G.

Yakıt: Kafa kafaya.

Sağlamlık : Astra G.

Parça : Astra G. (Astra H ın parçaları bariz daha pahalı)

Teknoloji : Astra H.

Konfor : Astra H.

Görünüm : Bu kişiseldir tabiki ama ben Astra G yi daha çok beğeniyorum daha spor geliyor bana.

Benim 3.arabam G kasa idi.Çok memnun kaldığım bir arabaydı.Ancak fabrikadan indirimli aldığımdan iyi bir karla sattım.sonra 307 aldım.Şimdi h kasa var.İmzamda bilgileri var.
Ben ileri teknoloji,performans,dizel olması ve otomatik olması nedeniyle h kasa seçtim.Her 2 araçtanda mennunum ama G kasa daha geniş.97 g kasa çok sağlam bir arabaydı.Şimdiki arabalar puzzle gibi yapıldığından en ufak çarpma ve darbede bir yerleri gevşiyor veya klipslerinden çıkıyor. H kasa daha ekonomik.G kasaya tüp taktırmıştım.H kasa küçük bir kasa.Bence küçüklüğü hariç H kasa alınabilir.Otomatik veya düz alışına göre karar vermek gerekir.

Geri