Araç tanıdık mı? niçin böyle düşük fiyat?
aracı tanımam bu konuyu açtığını göreünce biraz bakayım dedim ilanlara bu çoktı karşımaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araç tanıdık mı? niçin böyle düşük fiyat?
Easytronic vitesi kullanmayı bileceksin kullanamazsan 'her makine' arıza çıkarır...Opel servisinin ismini verir misiniz gm türkiyeye söylesin birde getirdiğiniz arabalar sorunlu diye.Bu servislerden nefret ediyorum bilen bilmeyen konuşuyor...
İş arkadaşım HillHolder desteği olan (yokuş kalkış desteği) otomatik vites araç arayışında focus, civiclerden sıyrılarak 2 adet astra arasında kaldı. yarın gidip birini almak istiyor. Kendisine fikir edinmesi açısından arabalar ve fiyatları ile ilgili bende sizlerin fikirlerini merak ediyorum. bende g var h kasaya yabancıyım
1. Araç: 2008 Astra H Enjoy Spor Paket (+Zeon paketli denmiş), 49000 Km Easytronik vede 1.3 CDTI motor.
2. Araç: 2008 Astra Cosmo, 24000 Km 1.6 Benzinli motor.(yine +Zeon paket)
Araçlar gerçek opel servisinde. her ikiside 32.000 TL fiyatla. 1. araçta 2 parça boya var. 2. araçta hiç bir şey yok(değişen boya vs). zeon paket ne bilmiyorum ama bana not bu şekilde ulaştı.
bu araçlar için bu fiyatlar uygun mudur? cosmo olanı seçtiğimizde lpg taktırma şansımız var mıdır? lpg li maliyet +1500 diyebiliriz. ayrıca lpg uyumunuda merak ediyoruz.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. yarın birisini alacak arkadaşım. sizce ne yapmalı?
kesinlikle cok guzel araba...bu ilana bir bakın isterseniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2010-yeni-astra-enjoy-tam-dolu-35317588/detay
iyi fiyat iyi araçkesinlikle cok guzel araba...