Astra H Seçimde yardım arkadaşlar !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Easytronic vitesi kullanmayı bileceksin kullanamazsan 'her makine' arıza çıkarır...Opel servisinin ismini verir misiniz gm türkiyeye söylesin birde getirdiğiniz arabalar sorunlu diye.Bu servislerden nefret ediyorum bilen bilmeyen konuşuyor...

Easytronıc ın parcaları cinde uretılıyor gm yada opel adına degıl, aynı sanzumanı baska araclarada kullanıyorlarmıs ucuz olsun dıye astraya uygulamıslar fakat devamlı problem verdıgı ortada servıse her 10 opelden 5*6 sı bu sanzuman yuzunden gelıyormuş

Bu devirde dizelden sasma derim pisman olmazsin dizel al ;)50 lira koy fisi koydugun yeri unutursun en son ne zaman aldim die emin ol

bu araçlara bu para çok..sıfırı ne kadar ki zaten...tekrar düşünün...

ve bugun opel gerçek serviste arkadaşıma aynı uyarıda bulunarak "astra easytronikler seni üzer abi, corsa olsa al ama astra bineceksen manuel al" demiş. bizimkide otomatik alacağı için astra almaktan vazgeçti :(

İş arkadaşım HillHolder desteği olan (yokuş kalkış desteği) otomatik vites araç arayışında focus, civiclerden sıyrılarak 2 adet astra arasında kaldı. yarın gidip birini almak istiyor. Kendisine fikir edinmesi açısından arabalar ve fiyatları ile ilgili bende sizlerin fikirlerini merak ediyorum. bende g var h kasaya yabancıyım :D

1. Araç: 2008 Astra H Enjoy Spor Paket (+Zeon paketli denmiş), 49000 Km Easytronik vede 1.3 CDTI motor.

2. Araç: 2008 Astra Cosmo, 24000 Km 1.6 Benzinli motor.(yine +Zeon paket)

Araçlar gerçek opel servisinde. her ikiside 32.000 TL fiyatla. 1. araçta 2 parça boya var. 2. araçta hiç bir şey yok(değişen boya vs). zeon paket ne bilmiyorum ama bana not bu şekilde ulaştı.

bu araçlar için bu fiyatlar uygun mudur? cosmo olanı seçtiğimizde lpg taktırma şansımız var mıdır? lpg li maliyet +1500 diyebiliriz. ayrıca lpg uyumunuda merak ediyoruz.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. yarın birisini alacak arkadaşım. sizce ne yapmalı?

size yardımcı olmak istiyorum bence ikisinide almayın şunu öneririm:

astra sedan 1.8 tam otomatik 2008 model cosmo z18xer motor kodu renkli ekran sunroof 17 inç opel jantı cdc40 opera ses sitemi yani 6cd changer 7+1 hoparlör esp ki o yıllarda astralarda bu özellik yoktu.fiyatı 34tl yazmış pazarlık yaparsın araç sahibimden de ilan no:31225559 140 hp ekonomik motor 1.6 dan daha ekonomik ayrıca araç 55 bin km de lpg li

tam otomatik sarsıntısız vites değişimi-geri kaydırmaz-konforludur-uzun ömürlüdür

ben manuelini 2 yıl kullandım ev aldığım için satmak zorunda kaldım.tr zafirada ve twintop dada kullanıldı bu motor sorunsuz 4 sıralı motordur 2 yılda 15 bin yaptım ve 7.6 lt \100 km yakıt vardı yol pc birde araç orj zenon far yükseklik ayarı yok kendi ayarlıyor.diğer astralarla kafa bulursun yolda herkes 1.6 zannediyor ve yakalamayıncada deli olurlardı 230 km hızı gördüm

Son düzenleme:
herkez birseyler yazmis easytronic cok ariza cikariyormus felan filan...ben sifir aldim 24000km de problem görmedim baldizimin araci 40000km de cit yok..ha servis problem cikiyor diyormus acaba agir hasarmi yoksa yazlim hatasi icinmi??? onu sor servise derim...cünkü yazilim hatasi icin gidiyorlardir...
gelelim arkadasin sornuna...kardesim sifir 1.3cdti easytronic nakit 35500 vereni biliyorum servisin....iyi araba eger yakit az olsun diyorsan..yoksa 1.6 derim

Geri