Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sahibindeki bütün ilanlara baktım. Ama ben farklı birşey istiyorum. Kalıpların şekillerin hepsi aynı. Sadece OPC Body Kit ilanı var o çok hoş ama onada 1900 TL istenmiş. O kadar para vermek mantıklı gelmiyor bana.
yok zaten abartıya kaçmayı düşünmüyorum. 450 TL'ye full body kit set buldum boyalı. Bagaj spoiler. yan marşbiyeller. ön ve arka tampon ekleri uygunmudur?
ekmı tanponmu bu arada eksede ıyı fıyat boyalı oldugu ıcın bak aklında bulunsun genelde 2 cesıt var pıyasada görulen ek bırı opc lıne dıgerı cok mantar bısı opc lına olanını al benım tavsıyem öburu cok kötu duruyo takılmadan ıyı gıbı durur ama takılınca berbat oluyo
ekmı tanponmu bu arada eksede ıyı fıyat boyalı oldugu ıcın bak aklında bulunsun genelde 2 cesıt var pıyasada görulen ek bırı opc lıne dıgerı cok mantar bısı opc lına olanını al benım tavsıyem öburu cok kötu duruyo takılmadan ıyı gıbı durur ama takılınca berbat oluyo
tampon eklerinden her zaman nefret etmişimdir,eğer o eklerden alcaksanız bence almayın 450 tl ye yay fln bakın alçaltın aracı daha güzel durur,angel eyeslere bakabilrsiniz,hava filtresi kiti olur,ama bence ek yaptırmayın.hiç yakışmıyo çünkü