Astra H sedan niçin az beğenliyor?

j nin vagon u çok hoşuma gitti vallahi....birde kıpkırmızıydı...

45 yaş tribine erken giriyorum heralde hayırlısı hakkımda...hep sw ler hoşuma gidiyor bu ara..

Bende hiç beğenmiyorum arka koltuk bölümü çok dar bagaj yetersiz yol tutuşunçok zayıf :D şaka bir yana bence arka tamponu biraz daha özenle yapmaları iyi olurdu ;) birazda yüksek araç basmayada kıyamıyorum :/

Bende sedana alışınca HB bana ufacık geliyor sanki malzemeden çalınmış gibi :D

Son düzenleme:
j nin vagon u çok hoşuma gitti vallahi....birde kıpkırmızıydı...

45 yaş tribine erken giriyorum heralde hayırlısı hakkımda...hep sw ler hoşuma gidiyor bu ara..

gerek yok :) sen hb bak golf olur asta olur olur yani ...

HB ile arası çok açıldı gözümüz HB alıştı ve birazda özensiz öylesine yapılmış bir H saka sedan olunca araka stoplar bence emanet duruyor sonuç kaçınılmaz oluyor tabi

birde tee eskiden beri volvo 850 vagon,audi nin vagonları :)
bmw nin 3 touring leri özellikle yapılı e36..ama volvo yu tek geçerim sw de :)

E36_M3_TOURING_by_YarekS.jpg

tabi son araba bambaşka bi dünya :) şansa 3 ü de kırmızı geldi özellikle değil...
Audi-RS4-48-G49FI1SE22-1600x1200.jpg

bence begenilmemekten öte, astra sedan h sanırım 2010 haziran gibi çıktıydı, be hemen altı yedi ay sonra 2010 sonlarına doğru astra j hatchback çıktı, sedan satışa başladığında bile yeni astra geliyor söylentisi vardı, böyle bir durumda bir aracın çok satılması ve tutulması pek beklenemez diye düşünüyorum...

Satılma veya tutulma gibi bir problemi olmadı ki hiç bir zaman astra h sedan kasanın!

Hatta bunun tam zıttına, bir süre sonra mecbur kesmek zorunda kaldırlar h kasa sedan satışını.

Şu an showrooma h kasa sedan dizel ve j kasa sedan dizel koyun bakalım hangisi anında satılacak?

Geri