Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Landirenzo genelde opel kullanıcıları arasında nadir şikayet alan marka aracınızla uyum konusunda sorun olacağını düşünmüyorum ancak hep dediğimiz gibi montaj çok önemli.
1.6 cı arkadaşlarım Sizin arabalar ne kadar yakıyor ki şehiriçinde dert yanıyosunuz valla ben daha yeniyim benide korkutuyosunuz yapmayın allahaşkına şehiriçi 9 lt normal zaten
valla ben 1.8 140 hp kullanıyorum gaza çok basmadan 90- 100 civarı gidiyorum ve kışın 7 lt yazın 6.5 lt yakıyor.aracımın olumsuz yönü yok fakat 5 ileri vites yerine 6 vites kullansalardı daha iyi olurdu.sende yumuşak kullan 1.6 ile yazları 6 lt yakalarsın
benm arac turbo lu oldugu halde şehir içi 9 şehir dışı 5.5 6 ya kadar düşüyor 1.6 turbo olmasına ragmen onun içn kullanış da bence önemli gaza fazla basmadan kullanırsanız fazla yakmadgını göreceksinzdir
ben de aynen öyle yaptım PRINCE taktırdım kafam rahat, garanti de umurumda değil açıkçası... 7 ay var daha garanti bitimine kadar ama bu süre sonuna kadar ortalama 1.500 tl kazanç düşününce amaaannnn, bende önemli mi???