astra h son hız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onursur1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arac yaklaşık 73000 km'de.LPG falan yok... 60000 bakımında CARBON CLEAN de yapıldı.... banamısın demedi.... 200 oluyo duvar yiyo.... böyle yokuş aşağı falan giderken 200'ü gecicek gibi olursa frenliyo araba resmen kendini... 200 sabit...yukarda yazılanlar gibi 245 falan nası yapıyo 105 beygirlik araba orasını zaten anlamadım....

Son düzenleme:
Sizinki gene iyi benim 105'lik Astra ile 185'i geçemedim,gerçi yol bitti az daha hızlanırken ama zannetmiyorum benimki 190'ı geçmez.

en azından basit yöntemlerle sonucu değiştirmeye çalışsam? içindeki motor yağından haberim yok.... 75000 bakımında performanslı bi yağ koysam,fark eder mi? nasıl bişey önerirsiniz?

Astra h değil ama vectra c2 ile 195i gördüm. Otobana çıkmadım daha hiç. Şehir içinde yaptım bu hızı. Ama 245 çok büyük bi değer.

Ben astara fimle 3 ay önce aldığımda 175 zor görüyordu , şu an 200 zorlansada görüyor hafif meğilde , ama çok riskli , 3 ay sürekli devirli kullandım , açık hava filtresi var , başkada bişey yok araçta

ben dördüncü viteste 180 yaptım 5 tede 230 da bırakytım

Astralar dizel (1,3) dahil 240ı görebiliyorsunuz, bu durum tamamen lastik ebadıyla alakalı. mesela 195/65/15 lastik ile 210u geçemezsiniz.. (belki lastiğiniz yenidir 220 anca basar ama çok tehlikelidir) yani lastiğiniz kabaklaşmışsa max basabileceğiniz hızda düşüyor sadece motora bağlamayın olayı

Geri