Kaçak bölgesine çelik silikon kullanın.normal silikon salabilir zamanla.sarsıntı toz vs.sebeple
Sony Z5 cihazımdan gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştıkları için herkese.geçen kış yağmur yağdı kar.bile yağdı şu sızdırmadi.yazın bakım yaptım bu kış 2 kere.tavan indirip güya tamir ettik.selamlar daha önce 97 model vectra cd aracımda başıma gelmişti aynı durum dikiz aynasını üzerinden su alıyordu sunroof filan bakımını yaptık ama nafile. iyi bir camcıya gittim anlattım durumu ön lastiklerim tel atmasından dolayı araçta oluşan sarsıntıdan camı üstten esnetmiş gözle görünmüyordu adamlar camı söktü yeniden tutkallayıp yapıştırdı sorun düzelmişti. iyi bir camcı işinizi kesinlikle çözer ve camda kırılmıyor tel yardımıyla söktüklerinde. geçmiş olsun
Hortumuda yerinden cıkarmak icin ısıttık zor bela cıkarmıstık.Kalın bir hortum delindigine pek ihtimal veremedim. Su dökme işini bayagı denedim akıyor giderin diger ucundan cıkıyor. Sıcak su ilede denedim belki yarım acıktır diye yine berrak su geldi. Her ne olduysa o bakımda oldu. Kapalı olan gediği açmış olmalı ki o gunden sonra aktıkca aktı. (Bakım hic yapılmamıs iki avuc dolusu pas söktüydük)Birkaç detaylı resim paylaşabilirsen fikir yürütebiliriz.belkide sunroof gideri tam açık değildir yarım açıktır birikince su alıyordur.su şişesiyle suyu dök sunroof boşluğuna boşlukta akar gibi akmalı buna da bi bak olmazsa.veya sunroof gideri hortumu yırtık olabilir.vs vs.
tavanı her türlü sökeceksin zaten.söktükten sonra gidere bolca ardarda su dök.en güzeli hortum ile su tut yavaşça aksın sıçratmadan.ve iyice gözlemle bakalım.yani tavan söküldükten sonra rahatlıkla bu tespiti yapmanız lazım.ben gider borusunu hatalı takmış olabileceğinizi düşünüyorum.bakın sunroof ta fitil falan hikaye ordan kaçırmaz.sunroof un içi havuz gibidir su o boşluğa dolar ve giderden düzgünce boşalır boşalamazsa sızdırır.mantık bu yani.