Astra H tampon ekleri,marşpiyel

ASTRAloji

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,

Bu astra H HB 2004 ve sonrası için üretilen tampon eklerinden almak istiyorum.Bu ürünler hangi maddeden üretilmektedir?Aracım siyah.Sizin tavsiye edebileceğiniz bir şekil var mı ? hangisi yakışır ? Pahalı olmayan ve görüntüsü güzel birşey arıyorum.Ön ve arka için.Marşpiyele ek oluyor galiba.Toplamda bana ne kadar malolur ?tavsiyelerinizi resimli olarak bekliyorum :)

hani nerde o güzel önerileriniz :(

bu forumda bi sıkıntı var arkadasım.gören yazmadan cıkıyor gidiyor.sordugum sorulara cevap alamıyorum.kac gündür park lambası nası takılır onun cevabını bekliyorum.

bu forumda bi sıkıntı var arkadasım.gören yazmadan cıkıyor gidiyor.sordugum sorulara cevap alamıyorum.kac gündür park lambası nası takılır onun cevabını bekliyorum.

aaaa sakın ha :( ben katılmıyorum sana.Er yada geç cevap alırım ben , yetişi rşimdi abilerimden kardeşlerimnden biri bana :) ben buranın yardımıyla çok sorun çözdüm çok insan tanıdım.Önemli olan doğru zamanda düzgün konu başlığı ile konu açık cevap beklemek.Akşama doğru herkez bir öneride bulunur ;) inanıyorum sende istediğin cevapları alırsın.Biraz sabır.

aaaa sakın ha :( ben katılmıyorum sana.Er yada geç cevap alırım ben , yetişi rşimdi abilerimden kardeşlerimnden biri bana :) ben buranın yardımıyla çok sorun çözdüm çok insan tanıdım.Önemli olan doğru zamanda düzgün konu başlığı ile konu açık cevap beklemek.Akşama doğru herkez bir öneride bulunur ;) inanıyorum sende istediğin cevapları alırsın.Biraz sabır.

Kaliteli bir forum olmasa üye olmazdım zaten :) eger biliyorsanız nasl takıldıgını bana pm atabilirmisiniz?

Ne olursa olsun fiber olanlardan yaptırma derim ben, hiç takma daha iyi yani. İmkanın varsa Irmscher ürünlerini tercih et, spoiler ve marşbiyelden başla bence. Forumda birisinde spoileri vardı satılık.

spoiler kesinlikle cok yakışıyor aracın havasını değiştiriyor.buda benim aracım.

kjz7v.jpg

benimde ön tampondan başlayasım var.Sanki arabanın tüm havasını değiştirecekmiş gibi geliyor.Ne kadardır acaba bu spoiler lar?

ovvv baktımda şimdi gittigidiyor dan 280-360 arası.çok pahalı değilmi ya :/

vayy siyah araba güzelmiş ama pelikan mı deseeem leylek mi deseeem :)

Geri