Astra H tampon ekleri,marşpiyel

Ne olursa olsun fiber olanlardan yaptırma derim ben, hiç takma daha iyi yani. İmkanın varsa Irmscher ürünlerini tercih et, spoiler ve marşbiyelden başla bence. Forumda birisinde spoileri vardı satılık.

Irmscher orjinal sitesinde sadece ön tampon eki 322 euro.yuh :D

haydiii ya nette 1 ton örnek var.kimsenin aracında yok mu tampon eki spoiler ?!

haydiii ya nette 1 ton örnek var.kimsenin aracında yok mu tampon eki spoiler ?!

Çağrı bey ben bir ara satılık ilan koydum foruma ve bir ara bir konuda yazdım arkadaşa yardımcı olmak için ama kimse cevap vermeyince konuya sinirlendim ve satmaktanda vazgeçtim. Almayı düşünürseniz yardımcı olurum.

arkadaşlar bende astra h opc line gm nin spoileri mevcut arabam için ingiltereden getirttim ama astra h ı sattın takamadan isteyen olursa satabilirim.
ama bana sorarsanız astra h gibi bir arabaya ben fiber parça yaptırmam ki ben corsa c ye bile almanyadan ingiltereden irmscher parçalar getirdim deli paralar harcadım. bence fiber arabayı basitleştiriyor.
benden alın diye söylemiyorum bence orj gm yi bir araştırın.

Fiber ekler çok kötü duruyor.Plastik opc line ek öneririm.Ancak çok pahalıdır. Bilginize.

Çağrı bey ben bir ara satılık ilan koydum foruma ve bir ara bir konuda yazdım arkadaşa yardımcı olmak için ama kimse cevap vermeyince konuya sinirlendim ve satmaktanda vazgeçtim. Almayı düşünürseniz yardımcı olurum.

hocam fiyat nedir?

vayy siyah araba güzelmiş ama pelikan mı deseeem leylek mi deseeem :)

aracı bende düşürecegim ilk işim bu olucak. tavsiye edeceginiz yay varmı şöyle ucuz yollu?

Bu arada konuyu bende takipteyim ve aradıgım tam olarak bu ekler.komple set 750 diyor.tabi resimdekilerin aynısı ise..

http://www.bodykit.com.tr/page.php?act=urunDetay&urunID=401&name=ASTRA_H_2004-2007_BODY_KIT_SET

hocam ön tampon eki biraz basit duruyor :(

aksine bence piyasada gördügüm eklerden en iyisi ve orjinal duranı :rolleyes:

bu ekler OPC serisinin ekleridir isterseniz buradan orjinal fiyatlarına bakabilirsiniz.

zevkler renklerr.. tabi :)

http://www.opel-accessories.com/subproductgroup.jsp?language=tr&country=TR&vehicle_name=Astra%20Classic&category=Stil%20ve%20OPC%20Serisi&subcategory=D%C4%B1%C5%9F%20Tasar%C4%B1m

201108262448_opel_astra_H_bodykit2.jpg

Geri