Astra H tampon ekleri,marşpiyel

şu tarzlar hoşuma gidiyor

opel-astra-h-%C3%B6n-tampon-eki%20(1).jpg

Opel-Astra-H-On-Tampon-Eki-Makyajli-Kasa__55723024_0.jpg

tabi hala alternatiflere açığım

#16 mesajımdaki verdigim linkte 750 tl indirimli komple set.spoilerda dahildi sanırım. ürün kalitesini görmeden almam tabi :)

fiber olunca insan güvenemiyor ancak fiyatlarıda gördügünüz gibi :) neredeyse bir orjinal ek fiyatına komple set satıyorlar:)

#16 mesajımdaki verdigim linkte 750 tl indirimli komple set.spoilerda dahildi sanırım. ürün kalitesini görmeden almam tabi :)

fiber olunca insan güvenemiyor ancak fiyatlarıda gördügünüz gibi :) neredeyse bir orjinal ek fiyatına komple set satıyorlar:)

e orası aşikar :D fazla para ver dayanıklı ürün al. az para ver dandik ürün al :D

750 tl ye boya da dahil mii

750 tl ye boya da dahil mii

abi sen nerelerdesin ya :D geçenlerde arayacaktım numaranı bulamadım.Ankara buluşması fln yaptık yoksun ortalarda :(

Çağrı sorma, bebiş bütün düzeni alt üst etti. İşe bile zor gidiyorum, bana kalan boş zamanların da %90'ı uyuyarak geçiriyorum.

Bu arada senin egzost konusuna bişiler yazdım bi okurmusun? Ben de hafta sonu şaşmaza gidip hem şu egzost işini halledeyim hem de kışlıklardan kurtulup yazlık jantlara geçiim diyorum.

Geri