astra h termostat arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan acemi07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaş Termostat değişti Bu sefer de Termostat in ordan su siziyor kabda su eksiliyor şu an evden 100 km uzaktayim usta suyunu kontrol ederek gel dedi halledeyim diyor ben arabayi sürmeye korkuyorum

2 tip termostat var 92 ve 82

82 Türkiyede bulunmaz

100 lü dereceleri görme fan müşürlerinin 105 derece olmasından kaynaklanıyor, onların birde 95 likleri var onları takmak 105 lerden daha mantıklı

Arkadaş Termostat değişti Bu sefer de Termostat in ordan su siziyor kabda su eksiliyor şu an evden 100 km uzaktayim usta suyunu kontrol ederek gel dedi halledeyim diyor ben arabayi sürmeye korkuyorum

Sıkıntı olmaz hararete ve suya dikkat et ustaya git ama senin hararet 102-105 çok yüksek. Termostadin kaçlik, fan muşuru ve rolesini kontrol ettir. Fanın devresinin biri çalışmıyor olabilir. Sıcaklık 88-92 arası olması gerekir. Ustan baksın YADA elektrikçi

Bugün termostat değişti 200 lira orjinal gm termostat radyatör hortumu zedeliydi oda değişti 50 lira 3 litre antifiriz gm 50 lira soğutma suyu kabı değişti 90 lira 60 lira işçilik 450 liraya hallettim arabayi bildiğin soğuk kullanıyormusuz değişimden sonra 102 derecenın altına düşmedi.

92 olmalı sistemde YADA termostadda sorun var.

Sıkıntı olmaz hararete ve suya dikkat et ustaya git ama senin hararet 102-105 çok yüksek. Termostadin kaçlik, fan muşuru ve rolesini kontrol ettir. Fanın devresinin biri çalışmıyor olabilir. Sıcaklık 88-92 arası olması gerekir. Ustan baksın YADA elektrikçi

astra h model araçlar 100 ve üzeri çalışır malesef...

Geri