Astra H Üst Kapak (Külbütör) Contası

baybars0646

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Kolay gelsin abilerim kardeşlerim, aracım motor üst kapak contasının oradan yağ kaçırıyor. Contası değişmesi gerekiyormuş hangi marka conta almalıyım. Değiştiren varsa bu parçayı memnunsanız kullanıcı yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

[[RESİM ALINTIDIR]]

Ekli dosyalar

• IMG_20250302_220100.webp
    IMG_20250302_220100.webp
    22.2 KB · Görüntüleme: 6
Güncel

Hocam opelin nerdeyse tüm contalarını victor reinz ürtir. ama çok maliyetli olduğunu düşünmediğim için gm damgalı orjinal ürün kullanmanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: baybars0646
Hocam opelin nerdeyse tüm contalarını victor reinz ürtir. ama çok maliyetli olduğunu düşünmediğim için gm damgalı orjinal ürün kullanmanızı tavsiye ederim.
Hocam valla sanayiye uğrama fırsatım olmadı interntten baktığım birazda araştırdığım kadar GM Ürünlerin sahteleri çok fazla.
Victor Reinz ve Elring markalar çıkıyor daha çok karşıma.

Ayrıca iki tip ürün var hangisini almalıyım.
Bir üründe contanın bir kısmı yok Bir kısmında conta her yeriyle bağlantılı. Screenshot_2025-03-07-17-10-14-861_com.android.chrome.webpScreenshot_2025-03-07-17-10-24-667_com.android.chrome.webp

Hocam selamlar,

Aşağıya bir link bıraktım. Burası benim 10 yılridır arabamın herşeyini en kritik malzemelerini aldığım bizzat depolarını zirayet ettiğim bir yer. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Kendi whatsap numaralarıda var. Şase numaranızı yazın anında hangi ürünse size linkini veriyorlar. Piyasaya göre de fiyatları uygun. Victor reinz earling gözünüz kapalı alabilirsiniz. Zaten bir çok alman arabasına orjinal conta üretirler bir sorun yaşamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: baybars0646
Hocam selamlar,

Aşağıya bir link bıraktım. Burası benim 10 yılridır arabamın herşeyini en kritik malzemelerini aldığım bizzat depolarını zirayet ettiğim bir yer. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Kendi whatsap numaralarıda var. Şase numaranızı yazın anında hangi ürünse size linkini veriyorlar. Piyasaya göre de fiyatları uygun. Victor reinz earling gözünüz kapalı alabilirsiniz. Zaten bir çok alman arabasına orjinal conta üretirler bir sorun yaşamazsınız.

Hocam ürün linki için teşekkür ederim ürünü burda alacağım, zaten siteyi arada görüyordum, yorumunuz içinde ayrıca teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: İlkerhg
Geri