Arkadaşlar merhaba,
aranıza 2011 1.3 CDTI ile yeni katıldım. Bazı konularda sorum olacak, ayrıca yorumlarım da var.
1- Öncelikle Astra H nin direksiyon tepkileri bana çok enteresan geliyor. Biraz bozuk veya aracın sağa sola aşağı yukarı yaylanma hareketlerini direksiyon anında hissettiriyor ve direksiyon kendi kendine sağa sola kaçıyor. Astra H lerde doğal bir durum mudur bu?
Videosunu da buldum netten. Sorun veya durum aşağıdaki gibidir.
astra h - Dailymotion video
2- Özellikle 1 den 2 ye geçişler ses yapıyor. Güp güp gibi ama rahtsız edici bir ses olmayabilir bir çok kişi için, bu doğal mıdır?
3- Aracın direksiyonu kamyon direksiyonu sertliğinde maşallah. Bu konudan şikayetçi değil misiniz ?
4- Aracın içerisinde bırakın bozuk para koymayı, telefon koymaya yer bulamıyorum

bu durumu nasıl çözüyorsunuz.
5- vites geçişleri çok kemikli ve yukarıda da belirttiğim gibi sesli geçiyor. Bu normal midir?
bunların dışında araçtan gayet memnunum, isteyerek aldım. Aracın performansına laf söyleyenleri de anlamıyorum. Kırmızı ışıkta seri kalkıp ileri de damalı bayrağı mı görmek istiyorlar bilmiyorum ama motor hacmini kanıksayan birisi bundan şikayet etmemeli. Zira özellikle uzun yolda araç çok iyi gidiyor. laf eden çarpılır.