astra h yol bilgisayarı ekranında çizgi

Recep Bey,

Niye "ne yazik ki" dediginizi anlayamadim (?)

O ozelllikler eklenmis de kotu mu olmus :) Benimki Njoy olmasina ragmen KP'li Essentia'larin bir cok donanimina sahip degil..

Bize yazık demek istedim. Enjoy aracımız var ama yeni essentia konfor pakatlerde standart olanlar bizim aracımızda yok. Onu demek istedim.

- Park sensörü
- ECC klima
- Yağmur Far sensörü ve Kararan dikiz aynası

Gibi. :D

Sizinkisi de Njoy demek, simdi anlasildi :)
E yeni alan arkadaslar icin iyi olmus, gozumuz olmasin, gule gule kullansinlar.
Ama onlarin eksikleri de on kapilarin ic kaplamalarindaki ve gogusteki parlak (ismini bilmedigim) seritlerin ve gosterge panellerinin krom cerceveli olmayislari. Ayrica kapilarda koruyucu seritlerde mevcut degil.

Resmen bir yerlerden aldiklarini diger yerlere vermisler.

Sizinkisi de Njoy demek, simdi anlasildi :)
E yeni alan arkadaslar icin iyi olmus, gozumuz olmasin, gule gule kullansinlar.
Ama onlarin eksikleri de on kapilarin ic kaplamalarindaki ve gogusteki parlak (ismini bilmedigim) seritlerin ve gosterge panellerinin krom cerceveli olmayislari. Ayrica kapilarda koruyucu seritlerde mevcut degil.

Resmen bir yerlerden aldiklarini diger yerlere vermisler.

durun, hatta sıkı durun bır tane daha aldıkları bırsey soyleyecegım ne sekıl gulersınız dusunemıyorum bıle.sızın enjoylarınızda olan ama bızımessentia KP lerde olmayan bır sey de torpıdo rafı. :) servis fıyatıda 15 lıra :D cınden sıparıs ettırsen 1 lıra

durun, hatta sıkı durun bır tane daha aldıkları bırsey soyleyecegım ne sekıl gulersınız dusunemıyorum bıle.sızın enjoylarınızda olan ama bızımessentia KP lerde olmayan bır sey de torpıdo rafı. :) servis fıyatıda 15 lıra :D cınden sıparıs ettırsen 1 lıra

Konuyu dagitmaktan cekinmistim ama, madem sizin konunuzmus, cekinmeme gerek yok...

Orjinal Esentia'larda arka tampon ve kapilardaki (ki bu hic yok sizinkilerde) seritler siyah plastik rengindeydi. Tabi bir de dikiz aynalari ile kapi kollari da. Iyi ki onlar simdi kaporta renginde.

Bir de lastik genisligi de 205 yerine 195 mm'di.

Neyse ama konumuza geri donecek olursak, GID ekranin tam ortasindan yatay bir cizgi geciyor olsa bile KP'li Essentia modeli, Njoy'dan daha donanimli bir arac olmus, gule gule kullanin..

tesekkurler.bu arada konuyu kapatabılırız.madem herkeste var yapacak bırsey yok.ama acaba dıyorum desem boyle bır cızgı var burda ne yapar servıs.hepsınde var mı der :) bu cok sacma bır cevap olmazmı.ekranı cızgılımı urettı bunlar. bu arada arabamda sıyah olmasını ısteyecegım ıkı yer cam ve kapı dıreklerı.gerısı govde rengı kalsın :)

Ben Arkas Otomotiv Altunizade Yetkili Servisinde, bahsetmis oldugunuz kapi direklerini (Iki kapi camlari arasindaki direk) orjinal siyah kaplamasini yaptirttim. Elegance modellerinde orjinal olarak oldugu icin bu kaplama, yedek parcasi mevcut.
Ben istedim, uygulattim. 6 TL tanesiydi, 4 Tanesi 24 liraydi, iscilik ile birlikte yaklasik 50 liraya mal olmustu.

Camlarimda siyah film oldugu icin, kapi direginin de siyah olmasi butunluk yaratti.

yenmı yaptırdınız bu fıyata. bızım otoyıkamacı 50 lıraya karbon yapmayı teklıf ettı kabul etmedım ben

2009 Mayis'ti.
Oncelikle sehrinizdeki Opel yetkili servisine sorun ve fiyat alin. Cunku orjinal parca ile kaplama yapiliyor bu sekilde.

Geri