Bu gizli ekranı hararet için kurcalarken dikkatimi çekti coolant zannedersem motor sıvısı sürüş esnasında 105 ile 115 derece arsında oynuyor 90 nın üzerinde olması canımı sıktı bu durum normalmi aramızda konuyu bilen varmı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gizli menüyü kullanmamdan dolayi herhangi bir akü sorunu yasamadim ama kafamiz rahat etsin der seniz arabayi kapamadan önce gizli menüyüde kapatin o kadar..bana bunu opel servisinden gösterdiler böyle bir sorun olsa ikaz ederlerdi saniyorum..
sanırım bc tuşuna basarak ilk ekran olan bölüme gelindiğinde kapanıyor olabilir.(radyo frekansının, normal yol bilgisayarı değerlerinin olduğu ilk açılış ekranı)merhaba, arabayı stop etmeden nasıl gizli menü kapatılıyor merak ettim. nereye basmak gerekiyor. kolay gelsin.
merhaba, arabayı stop etmeden nasıl gizli menü kapatılıyor merak ettim. nereye basmak gerekiyor, ayrıca opel servisleri gizli menunun ne oldugunu dahi bilmiyor, nerden bilecek kapatmayı onuda merak ettim dogrusu, ( istanbulda 2 tanesini tecrube ettim ) kolay gelsin, selamlar
Bu gizli ekranı hararet için kurcalarken dikkatimi çekti coolant zannedersem motor sıvısı sürüş esnasında 105 ile 115 derece arsında oynuyor 90 nın üzerinde olması canımı sıktı bu durum normalmi aramızda konuyu bilen varmı
teşekkürler, bir deneyeyim, kolay gelsinMerhaba Osman abi.
gizli münüyü nasil aciyorsan öylede kapatiyorsun okadar basit yani..setting dügmesine basarak aciliyor ve setting dügmesine basarak kapaniyor..yalniz dikkat edilecek tek husus gizli menü acilirken de iptal edilirkende ekran (main) konumunda olmasi lazim ..opel servisinin böyle bir menüyü bilmiyor olmasi kendi ayibidir diye düsünüyorum..bana servisten gösterdiler..ama gizli oldugunuda söylediler ..belki o yüzdende bilmiyoruz ayagi yapabilirler..
sorun olmaz, doğaldır. İlk başta bende yadırgamıştım eski araçlarımızdan 90'ın üzerine alışmadığımız için... Çalışma sıcaklığı o aralıkta, bende de o sıcaklıkta.