Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valahi aga ben bilmemm bilgisayarda mı sorun deyilmi beni yolda koydugunu söylerim benn güvenmıyorum yol bilgisayarına şuna da yol bilgisayarı demiyelim araç bilgi ekranııı diyelim yol bilgisayarı ile uzaktan yakından alakası yokk
valla ben artık yol bilgisayarına inanmıyorum.ben sivas ili zara ilçesinde ikamet etmekteyim.sıcaklık ort -10 - 18 arası sürekli şehir içi kullanımda şu anki ortalamam 6,5 7 . ama tükettiğim yakıtla yaptığım km hesaplarsam tüketimim 13 14 litreyi buluyor.yani şu an 400 450 lira yakıyorum.gelde işin içinden çık?
valla ben artık yol bilgisayarına inanmıyorum.ben sivas ili zara ilçesinde ikamet etmekteyim.sıcaklık ort -10 - 18 arası sürekli şehir içi kullanımda şu anki ortalamam 6,5 7 . ama tükettiğim yakıtla yaptığım km hesaplarsam tüketimim 13 14 litreyi buluyor.yani şu an 400 450 lira yakıyorum.gelde işin içinden çık?
değerleri ara sıra sıfırlamanız gerek aksi takrirde sağlıklı sonuç alınmaz..Örneğin degerlerı sıfırladıgınızda 10 saat uzun yolda arabayı kullandıgınızı düşünün belli bir ortalama tutar 6-7L civarında daha sonra hiç sıfırlamadan aracınızı 2-3 saat sıkışık trafıkte kullanın en fazla 7,5L gösterir yakıt ortalamasında halbuki o anda en az 10 L yakıyosunuzdur..Demek istediğim bu her şarta göre sıfırlandıgında gerçek sonuçlar elde edilebiliyor.