astra h yol bilgisayarı ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsnmsn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsnmsn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb arkadaşlar herkese ii forumlar..

Bazı astra h lerde goruyorum da yolbılgısayarı ekranında benzın azalınca yakıt alın,silecek suyu gibi sıkıntılar olunca yazılı gösteriyo.. Ama benım aracımda kalan yakıt menzil 2 km ye düşmesine rağmen öle bi uyarı almıyom yani yakıt alın gibi acaba neden ? Aracım 2005 astra h enjoy..

19 senelik aracımın yol bilgisayarında depoda kalan benzinle menzil 50 km altına düşünce ekranda uyarı veriyor. Ayrıca dış ısı 4 dereceye düşünce buzlanma uyarısı veriyor. Bu tür özellikleri standart olarak biliyorum. Yol bilgisayarının yazılımını kontrol ettirmenizde fayda var, yanlış yükleme yapılmış olabilir.

ekran tipi nedir eğer git ekran ve bu uyarıları vermiyorsa sorun yazılım ile çözülür. Tam emin değilim ama sevis galiba 50 tl ye yazılım güncellemesi yapıyor. hatta sizin motor için gecerliyse yazılım gencellemesinden sonra tüketim bile düşüyor.

mrb arkadaşlar herkese ii forumlar..

Bazı astra h lerde goruyorum da yolbılgısayarı ekranında benzın azalınca yakıt alın,silecek suyu gibi sıkıntılar olunca yazılı gösteriyo.. Ama benım aracımda kalan yakıt menzil 2 km ye düşmesine rağmen öle bi uyarı almıyom yani yakıt alın gibi acaba neden ? Aracım 2005 astra h enjoy..

bildiğim kadarıyla enjoy ekran tabanlarında bu gibi iletiler vermiyor aracınız.tahmin ediyorum şu 3 satırlı ekranlardan bahsediyoruz.

bildiğim kadarıyla enjoy ekran tabanlarında bu gibi iletiler vermiyor aracınız.tahmin ediyorum şu 3 satırlı ekranlardan bahsediyoruz.

benım ekran gıbı aynı olan baska bır astrada o dedıgım uyarıları gordum ama arac enjoymuydu yada baska bı paketmıydı bılmıyorum ama dedıgım gıbı aynı ekrN :S

Son düzenleme:
benım ekran gıbı aynı olan baska bır astrada o dedıgım uyarıları gordum ama arac enjoymuydu yada baska bı paketmıydı bılmıyorum ama dedıgım gıbı aynı ekrN :S

hmm o zaman bi yazılım yüklemesi yaptırmanda yarar var bence...

saolsın kardesım

Geri