Astra HB 1.3 Dizel Cosmo mu Astra 1.6 Twinport mu?

Astra 1.3 Cosmo dizel mi yoksa 1.6 twinport mu?

• Kullanılan toplam oy
    102
ama sorun şu ki o bir focus ve gram estetik yok arabada,sırf motoru kalite olsun diye gerisine önem vermemişler ,ayrıca hiçbir rahatlığı da yok o arabanın ,astranın yanından bile geçemez focus

focus gavur parasıyla bes para etmez bi iki sene sonra bırakır

Benim araç Astra H Easytronic Kilometrede 0,237 Ytl yakıyor.Eğer manual mod da kulanırsam 0,257 ytl yi buluyor sarfiyatım

1 ay dan beri vectra b 2,0 kullanıyorum sehir içinde 7,0-8,0 arasında yaktı açıkcası. Ya sizin araçlar çok yakıyor yada benim bilgisayar yanlış gösteriyor.Corsa cdti kullanırken de 5 lt civarında yakıyordu.(Şehir içinde)

benim astra 270,00 yakıo

focus gerçektende bu kadar estetik açısından kötü mü yaw? sony müzik sistemi, arka cam güneşlikleri falan ne biliyim okadar da kötü değil gibi ama tabi astra kadar mükkemmel değil bencede.bu arada ben dizelden şaşmıcam gibi geliyo birde araç toplam 49 binlira peşin alırsam kaça düşer fiyat bayi ne kadar kolaylık sağlar sizce?

çok az değil mi ya 1 milyar, taksitle alsaydın gene 1 milyar düşerdi yada nomal orta halli 22-23 milyarlık bi aracı peşin alıcam desem gene 1 milyar düşer ama ben peşin 49 milyar vericem bunada mı 1 milyar :) ben 2-3 düşer diye düşünmüştüm ama belli de olmaz dimi :)

Geri