Astra HB 1.3 Dizel Cosmo mu Astra 1.6 Twinport mu?

Astra 1.3 Cosmo dizel mi yoksa 1.6 twinport mu?

• Kullanılan toplam oy
    102
astraaaa 1.3

Bende Astra 1.3 Cdti ve 1.6 OPC arasinda kaldim :confused: bu iki model arasinda fikri olan varsa yardimlarinizi bekliyorum.

kesinlikle siyah 1.6 gtc derim bende hem görüntü hem az yakıt

ama 1 ankette 1.3 cdti tercihim olur

from_anatolia' Alıntı:
mazotlunun bakımı zor 3 yıl sonra arabanı satacaksan mazotlu al
Mazotlunun bakımı falan zor değil bunlar kulakdan dolma bilgiler. Mazotlu arabanın bakımı artık benzinli gibi, ayrıca Dizel arabayı devirli kullanırsanız benzinliden daha sağlamdır unutmayın...

arkadaşlar bende 1.3 le yavaş gidilir diye düşünüyordum ama mayıs sonunda astra 1.3 CDTİ cosmo aldım Xenon paketi + cosmo paketi + akıllı anahtar metalik renk 41,300 YTL ye aldım. bir hafta sonra uzun yola çıktım klima açık ne fokuslar nede benzinli astralar bana yetişemediler bence harika gidiyor. bakımıda pahallı değil 237 YTL verdim önceki benzinli lacettiminki 190 YTL idi. kıyaslarsak son derece normal bence.

1.6 benzinliyi de 1.3 dizeli de 3'er gün test etme şansı bulmuştum. Dizelin performansı beklediğimin çok ötesindeydi. Alacak olsam dizeli tercih ederim ancak iki aracın arasında 3000YTL fark var. Yılda yaptığım km fazla ise dizeli tercih ederim.

ben dizelden yana kullandım oyumu.Ayrıca iyi ki anket açılmış,şu anda anket hiçbir fikir vermiyor :) %50 iki seçenek de :)

Geri