- Konuyu Başlatan
bana acilen yeni astranın gece iç görünümü lazım, varsa elinizde resim yollar mısınız akadaşlar.çok önemli ekim ayında astra alıcam ama focusla arasında kararsızım bana yardımcı olun lütfen...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tarihbilimi' Alıntı:bende aynı düşüncedeyim yani 1.3 taraftarıyım ancak aklıma takılan, dizel modelde ESP olmaması bu çok saçma gibi.bi sor daha sormak istiyorum acil cevap hemde lütfen.şu AFL diye bi paket var bu pakette sürüşe duyarlı xenon paket var, bi de xenon diye bi paket var şimdi ben farların xenon olmasını istiyorum bunun için bu iki pakedi de almam mı gerek yoksa benim istediğim şey xenon pakedini alıcam ama AFL pakedine 3 milyar vermek istemiyorum yani sürüşe duyarlı olmasada olur sadece xenon far olması bana yeer.bu konuyu açıklayacak varsa lütfen yardım etsin.benzinliye 3 milyar az vereyim dizel almıyım diyosun ama bu seferde benzinli almışken IDS pekedini yani ESP ile yokuş kalkış desteğini alayım diyosun bu sefer gene dizelle aynı fiyata geliyor.bencede dizel avantajlı gibi.