- Konuyu Başlatan
teinport arkadaşıma hak veriyorum, anketler bölümünde böyle bi soru var dizel mi benzinli mi diye katılmadıysan katıl bence çünkü benzinli diyenler açık ara öndeler.bu anketle herkesin düşüncesini ölçebilicez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
srh03' Alıntı:AfL paketini bilmiyorum ama ben direk xenon paket aldım ayrıca ESP desteğine falan ihtiyacın olmuyor kalkıslarda arabaya gazı yedirdikten sonra aslanlar gibi yürüyor araban ayrıca bu devirde benzinli araba almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum ben arabamı alırken haftasonları falan kullanırım trafiğe girmem diyordum ama bugün 3 ay oldu ve araba 7900km de artık gerisini sen düşün.en son bu hafta 1 depo ile sehiriçi 760 km yol yaptım.tabi biraz devirli kullandım yoksa bu 850 km kadar cıkıyor.
bence 1.3 cdti....yinede sen bilirsin.
tarihbilimi' Alıntı:1.3 dizel diyoruz yani, ozaman yeni 1.3 astram ekim ayında garajımda olur herhalde.gece aracın içi nasıl görünüyo resim yok mu hiç arkadaşlar.cosmo alıcam acaba arka camlarda güneşlik perde var mı? yoksa orjinal olarak serviste taktırabilir miyiz? bide araçta blootut mu ne var ya hani telefonu eline almadan konuşabilme özelliği, işte o özellik var mı araçta yoksa sonradan serviste yapabilir miyiz acaba? yardımcı olun arkadaşlar