Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakabilecek sen siyah al yoksa arabayı yıkattıktan 1 gün sonra üstünde 1 kat tozu görünce moralin bozulacaksa hiç düşünmeden şimşek gri al derim tanıtm rengi...
bi yerde okudum astranın boyası çok dayanıksızmış, en ufak bi etkileşimde hemen boya atması çizilmesi yada boyanın bozulması söz konusu oluyomuş.bu doğru mu? benim gönlümde piyasadaki şu çelik grisi gibi herkesde olan renkler yok.yani siyah yada moonland girisi hani şu koyu kül rengi gibi olabilir yada altın sarısı favorim.ama siyah arabay küçük gösterir diye endişeliyim, spor göstermesi tabi ayrı zevk.tercih şansım olursa moonland gri yada altın sarısı sanırım. bide hiç alakası yok ama cosmolarda arka kol dayanağı var mı? aklıma gelmişken sorayım dedim, yoksa serviste takarlar mı?
astranın boya atma konusunda: Benim aracım 99 model ve 6 ayda bir kendim pastasını ve cilasını atarım boyasında ne bi kalkma nede bi cizik var maşallahı var yani sizin anlıycağınız ama bakmazsan türkiye haritası gibi çizilir bakılmadan cizilmeyen boyada daha üretilmedi
anket hazırlarken en fazla 10 şık hakkı verilmişti, bende genel renkleri yazmak zorunda kaldım, kırmızı olarak power kırmızı tercihini yaptım eğer 12 seçenek hakkım olsaydı magma kırmızı ve merto maviyide eklerdim.anket siyah renk üzerinde hızla ilerliyor.piyasda siyah renkte astra pek görmedim açıkçası genelde şimşek gri ve altın sarısı var, anketin siyah yönde çıkış göstermesi beni şaşırttı açıkçası ben şimşek grisini fırlar diye tahmin ediyordum.anladığım kadarıyla beyaz ve mavi tonlar tutulmayan renkler bu ankette.