Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arabayı ekstra olarak üzerinde birşey yapmayı düşünmüyorum şuan gayet temiz ve güzel aracım , far temizlendi. stop lambalarına gelirsek bulunduğum şehirde aynı modelden 2 tane daha var aynı jant ve o 2 aracın stopları kırmızı 3. olmasın diye böyle bıraktım tabi o da ayrı bir güzel yakışır güzel mesajlarınız için teşekkürler
Maşallah araç güzelmiş Allah kaza bela vermesin, 35' e herşey yakışır
cantlar yakıyor kardeşim lastik ölçülerin nedir ve bu cant benim çok hoşuma gidiyor fiyatı ne kadar acep?
17 İNÇ SUGARRAY RS JANT + performans lastiği sıfır almaya kalkarsan 1.750 lira tutar , elinde lastiğin varsa sıfır jant 850 lira , eğer jant lastik alacaksan sana link atayım sahibinden.comda görmüştüm orada aynı jant temiz ve perfomans lastiği 1.200 lira şu jant&lastik ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ray-jant-michelin-lastik-takim-80317691/detay
tabi bu jant ve lastiğin + larının olduğu gibi eksileride var 1. şehir içinde yollarınız bozuk ise konfor aramayın manisanın alaşehir ilçesinde ikamet etmekteyim ve nisana kadar şehrin yolları gördüğünüz gibi betıon ve sağlam asvalt olacağı için aracı şehir içinde rahatlıkla biniyorum (uzun yolda sorma zaten yoldaki müthiş kavramayı hakimiyeti kısacası farkı göreceksiniz.) bulunduğunuz yerde yollarda sıkıntı varsa 15inç veya 16 inçleri almanız daha iyi olacaktır