Astra H'nin ön farı ne hale geldi!Sebebini ve çözümünü bilen var mı?

ogretmen0761

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Konu doğru yerdedir inşallah.Ne tür bir uygulama yapmak lazım?Fikir paylaşırsanız sevinirim.
DSCN5058.webp

aynı sıkıntı benim araçtada var bu yazın olan oldu tahminimce sıcaklardan oldu gibime geliyor.Ve üstelik aynı böldege mütiş çiziklerde var çözümü zımpara yapıp sonra magrius plastx ile cilalamakta sanırım.
ama oluş sebebini bende çok merak ediyorum NEDEN????

Bir arkadaş(internette görmüştüm) garantisi bitmiş arabasını götürmüştü servise hatalı üretim diye,kireçli su yapabilir demişler,ama kireçli su niye sadece tek tarafı deforme etsin ki?

Aracınızı yıkkattıktan sonra kurulamadığınız için oluyor.
Özellikle yazın su çabuk buharlaşıyor ve içindeki kireç farın mikasına yapışıyor.
Zımpara ve magirus ile üzerindeki tortu tabakası kaldırılır sorun değil.
ama aracınızı yıkandıktan sonra kurulamazsanız bi süre sonra yine olur.

suyun kireçlenmesine benzemiyor gibi...en azından şimdiye kadar aşama aşama farkedilmesi lazımdı...ayrıca orası suyun durduğu bir bölge değil...sanki bir şey dökülmüş gibi geldi ama????..

sizin far biraz farklı deforme sanki asit yanığı gibi olmuş normalde güneş yanığından çizikler ve sararmalar şeklinde yıpranıyor plastik camlı farlar..yukarıdaki arkadaşın dedği gibi plastx uygulaması sorununuzu önemli ölçüde çözer..plastx uygulamasından sonra farınızı düzenli olarak cilalayın..

Aslında dikkat ederim,bakımını falan yaparım,ama o soyulmalar kademeli olarak başladı.Yukarıdan aşağıya doğru,hani yazın güneşten yanarsın da kısım kısım derin soyulur ya ,onun gibi.Sağ farın sağlam olması enteresan.

Bir de arkadaşlar zımpara demişler,ne tür zımpara kullanmak lazım?Sulu zımpara falan varmış onlarla yapmak lazım,bir ara bakmıştım Koçtaş'ta bulamamıştım.Nerde bulunur o?

Geri