ön gögüsten ses gelmesinin tek nedeni gögüsün iç aksamının sert plastikten yapılıyor olmasıdır aracın kasası bozuk yollarda esnedikçe plastikler milimetrik derecede birbirine sürter ve gıcırtı çıkarırlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alırım anahtarını GökhanSen hiç Greyder bıçağının tırtıklı izinde gittinmi?kesin tıkırtı yapar,adamın dişleri bile tıkırtı yapıyorburda bağ yolları var öyleabi gel bin benim araba bi kere.. tıkırtı varsa dile benden ne dilersen..
Alırım anahtarını GökhanSen hiç Greyder bıçağının tırtıklı izinde gittinmi?kesin tıkırtı yapar,adamın dişleri bile tıkırtı yapıyorburda bağ yolları var öyle
geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar, Opel Astra 2008 enjoy sedan sp paket eysitronik arabam var. Arabamı temmuz ayında sıfır aldım ve daha 4500 KM de. arabamdan çok memnunum. Ancak arabamın kabin içersinde ,sürüş esnasında sürekli sesleri duyuyorum ve artık gıcık olmaya başladım Ön göğsten gıcırtı şeklinde sesler geliyor parke döşeli yollda giderken daha çok duyuluyor. birde direksiyon altından ses geliyor. servise götürdüm direksiyon altındaki yere plastik aksama birşeyler yapıştırdırmışlardı ama hala devam ediyor. Acaba buna benzer sorunla karşılaşanlar var mı aramızda özellikle yeni sıfır arabalarda olurmu bu ya. Lütfen çözüm bulan varsa paylaşsın. Birde Arka sağ kapıdan rüzgar sesi geliyor. Yardımlarınızı bekliyorum.