Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdilik bende HB taraftarıyım.. sedan hep babamın tercihi olmuştur ve benim içimde uhte kalmasına neden olmuşlardır.. ama ilerde olur ya hb gerçekten sorun olur yada ailemiz genişlemeye devam ederse gözüm passat variant larda.. kolay kolay sedan veya SW araç beğenemiyorum ben..
Şimdiden hayırlı olsun diyelim. AFL far ben taktıramadığım içindir ki, içimde ukde kaldı. Size kesinlikle (bulabilirseniz) AFL farlı ve Sunrooflu araç tavsiye ediyorum
Sedan araç genç kişiler için pek ideal değil açıkcası.Hondayı tabi bundan ayrı tutuyorum.Genelde hb araçlar sportif oldukları için aileden çok gençlere hitap ediyor
Cosmo güzel tercih sport +afl bulursanız cosmodan daha güzel olur
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.. süpriz bir şekilde babam aradı araba değiştirmeyi düşünüyordu ama benden önce davranıp tiguan için el sıkışmış.. hali ile elimdeki parayıda ona vermek icap etti ve bende onun eski arabasını aldım. 2006 sedan focus tdci.. emekli ilk sahibinden gönlümüzdeki opel olmadı ama en azından bildiğim ve gerçek anlamda pırıl pırıl bir araç. ekonomik olarak da beni üzmeyeceği aşikar.. belkide kaderimde yeni astra vardı artık nasipse... geçmiştede bu forumun takipçisiydim bundan sonrada uzaktan takip etmeye devam edeceğim.. tekerinize taş değmesin