Ynt: Astra J 1.3 Cdti Cosmo Olimpic Beyaz (HaKaN)
Hakan hocam ellerine sağlık albüm çok güzel olmuş
Hakan hocam ellerine sağlık albüm çok güzel olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolga KARACA link' Alıntı:Arkadaşlar bugün 1.3 Astra kullandım.
"Akçaylıastra" nickli arkadaşımızın Cosmo Astra sıydı kullandığım, çok merak edilen peformansını denemiş olmak ve kendisinin birara şikayet ettiği tıkırtıları duymak için.
Araç tahmin ettiğim gibi 2000devirin altında zayıf, bu motoru Linea da da denemiştim ve Doblo aracımda 70hp lik versiyonu bulunuyor, onlarda da durum aynı.
Motor bu devirden önce ağır ancak sonrasında gayet yeterli bir performansa sahip, işin güzel yanı cansız rölanti devirlerinden sonra sürücüsüne affettirir gibi üst devirlere rahat ve sessiz biçimde tırmanıyor ve gaza tepkisi bir dizel için gayet iyi, şansız olansa aslında motoru sadece rölanti devrinde biraz zorlayan klima sisteminin Astra nın zayıf rölanti devriyle işi iyice ağırlaştırmasıydı, neyse ki orta ve üst devirlerde klimanın olumsuz etkisi hemen hemen hiç hissedilmiyordu.
Tıkırtılarsa işçiliği zayıf araçlarda her geçen gün değişik yerlerden gelen tıkırtılar gibi değil; malumunuz emniyet kemeri ve gösterge den gelen ve parmak ucuyla dokununca kesilen meşhur tıkırtılardı, benim aracımdan tek farkı bende arada duyulurken bu araçta sürekli geliyor olmasıydı; bu gibi hemen her modelde aynı yerde duyulan tıkırtı türleri neyseki zamanla servisler tarafında tecrübe edilir ve kesilebilirler, kötü olanlarsa birgün başka birgün başka yerden gelen ve servisin uğraşmak istemeyeceği türlerdir.
teşekkür ederimtncymrt link' Alıntı:araç çok güzelll... allah kaza bela vermesinnnn... yanlız ben resim yükleyemiyorum bi türlü foruma nie acaba...
astraowner link' Alıntı:akcaylıastra satıyor galiba aracını neden acaba bir bilginiz var mı?
HaKaN link' Alıntı:teşekkürler objektif yorumunuz için, yorumlarınıza aynen katılıyorum