Astra J 1.3 Cdti Cosmo Olimpic Beyaz (HaKaN)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 Cdti Cosmo Olimpic Beyaz (HaKaN)

matematik55 link' Alıntı:
Güzel günlerde kullanın
teşekkür ederim, resimleri aralıkta eklemişim ilk aldığımda
şu an 21 bin km oldu bile..

teşekkür ederim, resimleri aralıkta eklemişim ilk aldığımda
şu an 21 bin km oldu bile..

- bende aynı zamanda aldım, araba bugün sabah 7 bin dedi :)

Aracim henuz gelmedigi icin merak ediyorum xenon farin yanindaki lamba nedir acaba guzduz far degil xenon farin tam yanindaki

bulent_tnt link' Alıntı:
Aracim henuz gelmedigi icin merak ediyorum xenon farin yanindaki lamba nedir acaba guzduz far degil xenon farin tam yanindaki

Viraj aydınlatma farları onlar Bülent Bey.

bulent_tnt link' Alıntı:

dönüş aydınlatmaları Kapalı parklarda sokak dönüşlerinde aracı ön kenarlarını aydınlatıyor ve bayılacaksınız Viraj aydınlatmaları için ayrıca mercekleriniz de dönüyor

eketen link' Alıntı:
[quote author=bulent_tnt link=topic=72.msg45327#msg45327 date=1315253820]

dönüş aydınlatmaları Kapalı parklarda sokak dönüşlerinde aracı ön kenarlarını aydınlatıyor ve bayılacaksınız
[/quote]
Doğru tabi ifademde yanlışlık oldu :)

thejazz link' Alıntı:
[quote author=eketen link=topic=72.msg45330#msg45330 date=1315254060]
[quote author=bulent_tnt link=topic=72.msg45327#msg45327 date=1315253820]

dönüş aydınlatmaları Kapalı parklarda sokak dönüşlerinde aracı ön kenarlarını aydınlatıyor ve bayılacaksınız
[/quote]
Doğru tabi ifademde yanlışlık oldu :)
[/quote]

yok ifadeniz gayet doğru Dağlık virajlı yollarda özellikle keskin virajlarda öyle güzel aydınlatıyor ki o farlar virajı :)

Bugun bir cosmo gordum farlari acinca o lambalarda yandi araba duz zemindeydi otomatikmi yaniyor yoksa manuelmi aciliyor. Bu arada ilginiz icin sagolun

Benimki geri vitesteyken ikisi birden yanıyor Otomatik olduğu için D ye geçerken R den atladığı için anlık yakıyor olabilir Direksiyon açısına göre yakıyor normalde

Geri