Merhabalar arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Tazecik bir Astra J kullanıcısıyım
Arabamı dün aldım ve açıkça söylemek gerekirse hayran kaldım. Araç mükemmel ötesi. Ek olarak CD600 navigasyon paketim var
. Forumda baya dolaştım araştırdım. Açıklamaları , tartışmaları , şikayetleri , avantajları , dezavantajları vs.. Şuan için arabam daha 50 km de olduğu için motoru hakkında yorum yapamıyorum. Basmaya kıyamıyorum desem daha iyi olacak
. Fakat şöyle bir sıkıntım var yada çok pimpirikli olduğumdan sanki arabada frene basınca arkada yarısına kadar dolu bir varilde su sağa sola çarpıyormuş gibi bir çalkantı sesi var ve geri vitese atarken dişli sesi çıkıyordur "gaaaaajjjjjjj" şeklinde. Servise götürdüm bugün aracı onlar olağan durumlar aracı kullandıkça (1000km civarı) o seslerin , yeni olan turbo sesinin azalacağını söylediler. İçim daha da rahatladı. Motor konusuna gelince kalkışlarda bir hantallık hissetmedim. İvmelenmede de sıkıntı yok gibi. Yani beni tatmin eder derecede. Verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hak eden bir araç. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin herkese. Hepinize iyi forumlar.