Astra J 1.3 CDTI Cosmo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan janjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

janjan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Tazecik bir Astra J kullanıcısıyım :) Arabamı dün aldım ve açıkça söylemek gerekirse hayran kaldım. Araç mükemmel ötesi. Ek olarak CD600 navigasyon paketim var :). Forumda baya dolaştım araştırdım. Açıklamaları , tartışmaları , şikayetleri , avantajları , dezavantajları vs.. Şuan için arabam daha 50 km de olduğu için motoru hakkında yorum yapamıyorum. Basmaya kıyamıyorum desem daha iyi olacak :). Fakat şöyle bir sıkıntım var yada çok pimpirikli olduğumdan sanki arabada frene basınca arkada yarısına kadar dolu bir varilde su sağa sola çarpıyormuş gibi bir çalkantı sesi var ve geri vitese atarken dişli sesi çıkıyordur "gaaaaajjjjjjj" şeklinde. Servise götürdüm bugün aracı onlar olağan durumlar aracı kullandıkça (1000km civarı) o seslerin , yeni olan turbo sesinin azalacağını söylediler. İçim daha da rahatladı. Motor konusuna gelince kalkışlarda bir hantallık hissetmedim. İvmelenmede de sıkıntı yok gibi. Yani beni tatmin eder derecede. Verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hak eden bir araç. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin herkese. Hepinize iyi forumlar.

Ynt: Astra J 1.3 CDTI Cosmo

Hoşgeldiniz keyifli forumlar,
aracınızı güle güle kullanınız.

hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun
arkadan gelen su sesi depodan geliyordur sanırım
geri vitese geçirirken önce 3e sonra geri vitese atarsanız bu sesi duymayacaksınız
fotoğrafları da bekliyoruz ..

Aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler. Çalkantı sesi depodan geliyor. Fulledikten sonra ilk çeyrek bitene kadar duyuluyor dur kalklarda. Vitesi geriye atmadan önce 1. yada 3. vitese alıp öyle geriye takınca ses gelmiyor.

slm .  welllcommee hayırlı olsun aracınız
muhtemelen su anda depo dolu ve dolu oldugu ses yapıyor. yapma sebebı ıse aracın deposunda kaldırac mı ne bısı olmuo yanı depo ıkıye bolunmuyor. mazot ful doluyken ses yapıyor. bunun amacıda kaza anında patlamaması için. ben bunun için mazotu cektırıp baktırdım sıze kesınlıkle tavsıye etmem. su sesini duymamaya alısın. :D zaten depo yarıya yaklasınca ses kesilcek.. tekrar hayırlı olsun..

hayırlı olsun güle güle kullanın.

Aracınız hayırlı olsun, aramıza  welllcommee

aracınız hayırlı olsun Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin, welllcommee

Hoşgeldin Dizelciler arasına :)
Su sesi bendede vardı şuan depo yarım ve ses yok :))
Sen daha dur Kemer zırıltısı başlıcak, cd600 un oldugu yerde ufak bir tıkırtı olucak :)
Ben şuan 500km ye yaklaştım:)

bende sallantı-kemer sesi yok şimdilik allaha sukur bugra km 40 oldu daha..gercı yarın h.sonu sabahtan aksama kadar doya doya dolasıcam..

Geri