Astra J 1.3 Cdti Enjoy Plus Şeker Beyazımı Aldım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HasanM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: ASTRA J 1.3 CDTI ENJOY PLUS ŞEKER BEYAZIMI ALDIM...

GNSpower link' Alıntı:
[quote author=bulent_tnt link=topic=3191.msg71111#msg71111 date=1323943332]
[quote author=gencebay25 link=topic=3191.msg71108#msg71108 date=1323942955]
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler... bi şey dikkatimi çekti aracın radyo ekranı Edition paketteki ekrandan koymuşlar. artık enjoylara da mı bu ekrandan konuluyo bi bilginiz var mı bu konu hakkında.
aynen bande o na dıkkat ettım ekran yokmu orda
[/quote]

2012 Enjoy Plus'larda CD300 var, benimde 2011 almamın en büyük sebebiydi o.
[/quote]
2012 modellerde fiaytları düşürmek için düşük donanımlı Edition çıktı Enjoy'da bundan nasibini aldı biraz.

hayırlı olsun çok güzel bir tercih... sport olsa daha da güzel olurdu ama Allah kaza bela vermesin.

Bende de golf V hakim gri ;D var işin şakası bir tarafa rengi vw den seçmeniz daha bir ayrı hava katmış başlığınıza...

pekı radyo kanalları nerde yazıyor+kumandaya basılı tutunca camları acıp kapatıyormu ( meraktan soruyorum )

orda küçük bi ekran var tamamen kapalı değil sadece grafik ve satır sayısı az.  müzik sistemi de aynı ise ne yazık ki Edition daki gibi dört tane hoparlör  :(

bulent_tnt link' Alıntı:
pekı radyo kanalları nerde yazıyor+kumandaya basılı tutunca camları acıp kapatıyormu ( meraktan soruyorum )

Radyo kanalları tek satır ekranda yazıyor.Kumandayı basılı tutunca camları açıp kapatıyor.

hayırlı uğurlu olsun hiç problem değil ekran merak etmeyin ilerde bi navigasyon takarsınız olur biter:)

Hayırlı olsun ilerde güzel bir navimaster vey muadili ürünlerden alırsınız internet bağlantısıda var süper olur.

gencebay25 link' Alıntı:
başladılar sağdan soldan kırpmaya madd
Maalsef fiyatları biraz aşağı çekiyorlar ama bunu donanımdan kırparak yapıyorlar, neyse ki güvenlikle ilgili kırpıntılar yapmıyorlar.

bulent_tnt link' Alıntı:
Orada bilgi ekranı var, sadece satır sayısı az. Cam açma kapamayı da denemedim ama onu da kırpmamaışlardır herhalde o classic astrada bile var o.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Geri