Ynt: ASTRA J 1.3 CDTI ENJOY PLUS ŞEKER BEYAZIMI ALDIM...
Teşekkür ederim sağolun. Ben edition yada classic astra için gittim Enjoy oldu buna da şükür, sport için 2.500-tl daha vermek lazımdı. Rengi vw den almadım ruhsatta yazan bu BEYAz ( Şeker) .
[/quote]
Herkes olimpik beyaz deyince bende şekeri hep vw de duymuştum o nedenle şakasına takıldım ama demekki ruhsatı veren yerdeki kişi vwden esinlenmiş) Tekrar hayırlı olsun...
HasanM link' Alıntı:[quote author=joseph33 link=topic=3191.msg71134#msg71134 date=1323944682]
hayırlı olsun çok güzel bir tercih... sport olsa daha da güzel olurdu ama Allah kaza bela vermesin.
Bende de golf V hakim gri ;D var işin şakası bir tarafa rengi vw den seçmeniz daha bir ayrı hava katmış başlığınıza...
Teşekkür ederim sağolun. Ben edition yada classic astra için gittim Enjoy oldu buna da şükür, sport için 2.500-tl daha vermek lazımdı. Rengi vw den almadım ruhsatta yazan bu BEYAz ( Şeker) .
[/quote]
Herkes olimpik beyaz deyince bende şekeri hep vw de duymuştum o nedenle şakasına takıldım ama demekki ruhsatı veren yerdeki kişi vwden esinlenmiş) Tekrar hayırlı olsun...