Astra J 1.3 ecoflex Son Hızlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BAKUTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra J 1.3 ecoflex Son Hızlar

drwaverunner link' Alıntı:
[quote author=gkhn6 link=topic=416.msg50252#msg50252 date=1318115901]
1.4t son hız 238  uzerinede hirbir 1.4t nın cıkmasına imkan yok tum sartlar sonuna kadar zorlandı   steeringwheel

bu verdiğiniz değer düz yol içinse itirazım yok ama tüm şartlardan kasıt eğimli yol dahilse zira 247km/sa hızlık bir tecrübem mevcuttur.
[/quote]
Tam düz'ü bu hız icin ereken mesafede bulmak kolay degil ama hafif egimli birde tam dolu bir depo..

şartları biraz daha zorlarsanız eğer 238km/sa üzerine çıkılabilirsiniz (yüksek sürata teşvik ediyor gibi olmak istemem).

1.4t son hız 238  uzerinede hirbir 1.4t nın cıkmasına imkan yok şeklindeki kesin cümleniz üzerine yazma ihtiyacı duydum.

selam, ben adana da yaşıyorum, mart ayında 1.3 sport donanımlı astra j aldım ve uzun yolda tam dolu ve klima açık iken 210km yi gördüm.

bugün aracımla 210km/h gördüm. yol olsaydı daha fazlada giderdi.

Abicim bu başlıkta ne yazıyor "1,3 ecoflex son hızlar" , 1,4 turbocu lar hadi bakiim herkes kendi evinin bahçesinde oynasın  :D

ben düzlükte zorladım aracımı ancak 190 lara çıkabildim yokuş aşağı 200 lere çıkabilir ama düzlükte bence imkansız.

Düzlükte 200ü rahatlıkla gördüm. Ya benim arabamda bişe var yada kadran yanlış. :)

215 gordum otobanda yokus dan ınerken..

Geri