100 tl yakitla 160 km yapiyorum en son 40 tl yakitla 60 km gidebildimkac litre lpg ile kac km yapiyorsun onu soyle bakalim yakitina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 tl yakitla 160 km yapiyorum en son 40 tl yakitla 60 km gidebildimkac litre lpg ile kac km yapiyorsun onu soyle bakalim yakitina
10 lt 60 km100 tl yakitla 160 km yapiyorum en son 40 tl yakitla 60 km gidebildim
Onlara bakmadim takilali 1.5 ay oluyor lpg sensör derken kardesimcok yakiyor sensorlerinizi bi temizletin.kis sartlari sizin 60 km nin icinde aracinin isinana kadar yaktigi benzinde vardir. peki ortalama hiz ne gostergede birde ortslama yakit tuketimi ne gostergede
Bu 60 km benim hesapladigim benzine 15 km biraktim 75 km yaziyor yolbilgisayarindaOnlara bakmadim takilali 1.5 ay oluyor lpg sensör derken kardesim
Bu sensör maf sensörünü temizletecegimizcok yakiyor sensorlerinizi bi temizletin.kis sartlari sizin 60 km nin icinde aracinin isinana kadar yaktigi benzinde vardir. peki ortalama hiz ne gostergede birde ortslama yakit tuketimi ne gostergede
Zafer bey arabam 55000 km' de bu km dede sensör temizliği yaptırayım mi cevap verirseniz sevinirimEkranda ortalama hiz ve ortalama tuketim kac goruyorsunuz