Evet arabanızda nerdeyse tüm soğutma sistemi yenilendi en az 5 yıl arkanıza bakmazsınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba
yazdıklarınızın tamamını okudum
benim de bir sorunum var yardımcı olabileceğinizi umuyorum 2013 model otomatik astra sahibiyim benzin/lpg li bir araç
yaklaşık bir ay önce araba sogutucu arızalı arabayı durdurun dedi hemen sağa çekip durdurdum sıkıntı nedir diye baktığımda radyatör suyuna yağ karışmıştı tamircimi aradım geldiler arabayı çektiler bundan sonra maceram başladı tam olarak 32 gündür 3. usta değişti ve hararet sorunu çözülmüyor
yapılan işlemler 3 defa üst kapak contası değişti
lpg söküldü
termostat değişti
soğutucu değişti
bütün muşurlar değişti
üst kapak değişti
segmanlar değişti
tekrar bütün contalar değişti
fan kontrol edildi
beyin bilgisayar a bağlandı kontrol edildi
bir tek krank filan kaldı değişmeyen
radyatörü değiştirmeyi düşünüyorum ama onunla da çözüleceğini sanmıyorum
32 gün oldu arabam tamirci de yatıyor usta artık bana başka bir astra bulun getirin bende mi hata var demeye başladı hatta ne kadar opel özel servisi ustası varsa aracımı geldi gördü anlamadı gitti çıldırmak üzereyim...
Geçen Hafta aynı sorun bende de başladı,merhaba
yazdıklarınızın tamamını okudum
benim de bir sorunum var yardımcı olabileceğinizi umuyorum 2013 model otomatik astra sahibiyim benzin/lpg li bir araç
yaklaşık bir ay önce araba sogutucu arızalı arabayı durdurun dedi hemen sağa çekip durdurdum sıkıntı nedir diye baktığımda radyatör suyuna yağ karışmıştı tamircimi aradım geldiler arabayı çektiler bundan sonra maceram başladı tam olarak 32 gündür 3. usta değişti ve hararet sorunu çözülmüyor
yapılan işlemler 3 defa üst kapak contası değişti
lpg söküldü
termostat değişti
soğutucu değişti
bütün muşurlar değişti
üst kapak değişti
segmanlar değişti
tekrar bütün contalar değişti
fan kontrol edildi
beyin bilgisayar a bağlandı kontrol edildi
bir tek krank filan kaldı değişmeyen
radyatörü değiştirmeyi düşünüyorum ama onunla da çözüleceğini sanmıyorum
32 gün oldu arabam tamirci de yatıyor usta artık bana başka bir astra bulun getirin bende mi hata var demeye başladı hatta ne kadar opel özel servisi ustası varsa aracımı geldi gördü anlamadı gitti çıldırmak üzereyim...