1
1423
Bilgi Girilmemiş
hadi ya,bunu öğrenmek iyi oldu.teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hokamola link' Alıntı:Bu ses benim aracımda da mevcut. Geçen hafta servise girdim beklendiği gibi "sorun yok, normal" denildi. Motor ustası mesaiyi bitirdiği için konuşup sorma imkanım olmadı. 2-3 haftaya kadar aracımın ön amortisörleri garantiden değişecek. Bu konuyu o zaman tekrar gündeme getirmeyi düşünüyorum.
Yeri gelmişken 1.4T sahibi arkadaşlara bir soruda ben sorayım. Aracımda 2. vitesten itibaren üst viteslerde gaza bastığımda, özellikle de 2,000 devri geçtiğinde motor sesine ilave olarak "hıssss" şeklinde bir ses geliyor. Gazdan ayağımı çektiğim an ses de kayboluyor. Tekrar bastığımda hemen geri geliyor. Önceleri sesin turbodan geldiğini düşünüyordum ama artık bu iki sesin birbiriyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Bu konuda fikri olan var mı?
hokamola link' Alıntı:Alt takımlardan bozuk yollarda lokurtu geliyordu. Ön amortisörlerden kaynaklandığını saptamışlar. Parça gelecekmiş bekliyorum.
Benim aracımda 10-P-004 kampanyası çıkmadı ama sorun büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor. Turbocu arkadaşlardan cevap bekliyorum.
hokamola link' Alıntı:Alt takımlardan bozuk yollarda lokurtu geliyordu. Ön amortisörlerden kaynaklandığını saptamışlar. Parça gelecekmiş bekliyorum.
Benim aracımda 10-P-004 kampanyası çıkmadı ama sorun büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor. Turbocu arkadaşlardan cevap bekliyorum.