Ynt: Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....
Merhaba,
Köprü trafiği çekiyorsanız normal tüketim 10-10.5 civarlarında olması lazım. Bir A/S kullanıcısı olarak her dur kalkta gaza basmayın derim. Bırakın araç kavramada gitsin. Arkadakiler sinir oluyor bu işe de yani gaza basıp basmamakla da trafik açılmıyor. Ben dediğim gibi kullanıyorum ve trafiğe yakalandığım günler Fenerbahçe Göktürk arası 26km'lik yolu genelde 9.5 ortalama ile tamamlıyorum. İsterseniz bir servise gidin
Not: Trafiğin olmadığı gece 12-1 sularında gidersem max rekorum şu anda 5.1
engin9103 link' Alıntı:1.4 J otomatik-benzinli turbo Astra'm felaket yakıyor arkadaşlar. 12.5/100 km'nin altına inmiyor. İşe giderken ve dönüşte sağlam köprü trafiği çekiyorum evet ama bu değerler normal mi? Ne yaptırmak lazım bir yardım eli arıyorum
Trafikle boğuşan arkadaşlar var ise ve araç özellikleri benim dediklerim ile uyuşuyorsa değerlerini belirtip yardımcı olabilir mi acaba?
Merhaba,
Köprü trafiği çekiyorsanız normal tüketim 10-10.5 civarlarında olması lazım. Bir A/S kullanıcısı olarak her dur kalkta gaza basmayın derim. Bırakın araç kavramada gitsin. Arkadakiler sinir oluyor bu işe de yani gaza basıp basmamakla da trafik açılmıyor. Ben dediğim gibi kullanıyorum ve trafiğe yakalandığım günler Fenerbahçe Göktürk arası 26km'lik yolu genelde 9.5 ortalama ile tamamlıyorum. İsterseniz bir servise gidin
Not: Trafiğin olmadığı gece 12-1 sularında gidersem max rekorum şu anda 5.1