Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha ne rekorlar bekliyor sizi, bu daha başlangıç 011zaaturbonet link' Alıntı:
8,4'e dayandı derken exclaim Zaten bu ortalama bu mevsimde en alt seviye şehir içinde.HajHaj link' Alıntı:Araba henüz 550 km'de 8,4'e dayandı, sanırım açıldıkça düşer. Şehiriçi kullanıyorum genelde.
turbonet link' Alıntı:
ben de kesinlikle pompa verilerine itibar edilmesi taraftarıyım. Dediğin gibi menzil birden bire 20-30 km düşebiliyor sıkışık trafikten dolayı, tabi tersi de mümkün, uzun yola ve sabit hıza çıkınca araç rahatlayınca menzil artabiliyor. benim tespitlerime göre pompa ile b.sayar verisi arasında 0,5-0,7 arası pompa aleyhine bir durum söz konusu. Yani daha az yaktığını iddia ediyor ama pompa onu doğrulamıyor ve yalancılıkla ithanm ediyor. Cebimden çıkan parayı b.sayar verisi değil de pompa belirlediğine göre istemeyerek de olsa pompaya inanıyorum kahka536MuratS link' Alıntı:Bende sizin moralinizi bozmak istemem ama
Bizim yol bilgisayarı biraz değişik. Mesela uzun süre yüksek viteste sabit hızda kullanıp daha sonra şehir içi sıkışık bir trafiğe girerseniz bir Benzin göstergesinin yer çekimine nasıl karşı koyamadığını görebilirsiniz Bir anda düşmeye başlıyor mesela kalan km 100 falan gösterirken anında 70-60 km seviyelerine düşebiliyor.. Yol bilgisayarından ziyade pompa verilerinize dikkat edin daha sağlama alırsınız..
MuratS link' Alıntı:Bende sizin moralinizi bozmak istemem ama
Bizim yol bilgisayarı biraz değişik. Mesela uzun süre yüksek viteste sabit hızda kullanıp daha sonra şehir içi sıkışık bir trafiğe girerseniz bir Benzin göstergesinin yer çekimine nasıl karşı koyamadığını görebilirsiniz Bir anda düşmeye başlıyor mesela kalan km 100 falan gösterirken anında 70-60 km seviyelerine düşebiliyor.. Yol bilgisayarından ziyade pompa verilerinize dikkat edin daha sağlama alırsınız..
turbonet link' Alıntı:Sizin bahsettiğiniz o anki yakıt tüketimi le ne kadar gidebileceğiniz kısım. Evet o kullanıma göre değişebiliyor. Ama moralimi bozacak bişi yok. Her 100 liralık benzinle 350 km yol yapıyorum. Bazen 10 km fazla bazen az ama veriler net yani