Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....

Ynt: Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....

Edremitteki opelden haftasonuna denk gelirse araci teslim almaniz bakarsin ugrarim bende torenle teslim alirsiniz araci :)

Akçaylıastra kardeşim eğer vw alıyor olsaydın kesinlikle zamlı ödeyeceksin derdim ama opeli bilmiyorum,neyse umarım senin için en iyisi ve hayırlısı olur....

bu arada buraları biliyorsun anlaşılan okudun mu askerlik mi yaptın yoksam akrabaların mı war  011zaa amma soru soruyorum gevezeye cıkacak adım evill2  edremite mi geliyorsunuz

NewPa1n link' Alıntı:
Edremitteki opelden haftasonuna denk gelirse araci teslim almaniz bakarsin ugrarim bende torenle teslim alirsiniz araci :)

çok isterdim bu dediğinizi ama istanbuldan alacağım gerçekten yalnız geminin geldiği gün izmire gidip aracı inerken görmek istiyorumda bu nasıl olacak bilmiyorum açıkcası

Yakıt sarfiyatı ile ilgili,uzun yola çıkmadan yakıt ortalamasını sıfıfırlarsanız eğer 5,6-6,0 lt arasında bir ortalama yakalarsınız 90 ile gittiğinizde, tabi birkaç kere dur kalk yapınca hemen 7,0lt'ye geliyor.

Gittiğim mesafe yaklaşık 180 km ve sadece 1-2 ışıkta durmuşumdur ve değer böyle,ama dün Orduya dönerken 130km/h-140km/h geldim hemen 6.9-7.1 değerine geldi.

bgn yaklaşık 100km lik bir otoban deneyimim oldu, genelde 100-120 arası gittim yol bilgisayarı 6.4 gösteriyordu daha sonra şehir içine girdim, çok fazla trafik yoktu ama illaki dur kalk oldu, 30kmde şehir içi gittim 7.1 e çıktı yol bilgisayarı. Bence gayet makul bir oran. 140Hp bir arabanın daha az yakması zaten pek kolay değil. rockk

daha 101 km yaptım ama bırgun benım yakıtta duser sımdılık 14 lt  ;D bunda otobanda 190 km/sa arac denemesı dahil

aracım 2000km yi dün geçti ve beni şaşırtmaya başladı, 2 gündür şehir içi kullanıyorum ama dikkatli bir şekilde deviri fazla yükseltmeden yol bilgisayarım 7.6 gösteriyor ve 100km den fazla yol yaptım 2 günde... bu sevinçli güzel haberi sizlerle paylaşayım dedim thnxx rockk dancee dancee

Geri