Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....

Ynt: Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....

3.8LT çok güzel bir değer gerçekten  bravoo
Sabit hıza, rakım farkı da eklenince harika bir değer çıkmış  bravoo Dönüş yolunda ise 5lt/100km ye yakın bir değer olacağını tahmin ediyorum

chiv link' Alıntı:
3.8LT çok güzel bir değer gerçekten  bravoo
Sabit hıza, rakım farkı da eklenince harika bir değer çıkmış  bravoo Dönüş yolunda ise 5lt/100km ye yakın bir değer olacağını tahmin ediyorum
general_hehe gidişte 150-200 arası gidince maalesef 7-8 lt oldu

vay arkadaş milletin 1,4 turbo ile yakaladığı değerlere bakın!!! ben istanbul şehir içi 8.1 ortalama ile kullanıyorum bu arada aracım dizel. biraz devirli kullandığım doğru ama bukadar fark olması normal mi? uzun yoldada genelde 150-160 ile giderim ordada 7,5 dan aşşağı inmiyorum bazen boşa mı dizele biniyorum dediğim oluyor benzinli arkadaşların değerlerini görünce...

Sizin aracta bir sorun olmasin!ben 150 160 la yaptigm uzun yolda en fazla 5.5 yakiyorum su ana kadar s  ist sehir ici ve sehir disi karisik ortalama 5,9u gecmedi hic

dreamofice link' Alıntı:
Sizin aracta bir sorun olmasin!ben 150 160 la yaptigm uzun yolda en fazla 5.5 yakiyorum su ana kadar s  ist sehir ici ve sehir disi karisik ortalama 5,9u gecmedi hic

ևok enteresan değerler bunlar... Ben, şehir içi 7.5 -8.0 arası altına düşemiyorum, şehir dışı da ekonomi olursa 5.0 - 5.5 yakıyor...
Gerçekten sizin araç forumun rekorunu kırmış durumda bence... :)

Degerlerinize hayran kaldim , sehir ici klimasiz asiri sakin 10 lt :)

2013 model 1.4 Turbo Active Select bolu-istanbul gidiş dönüş toplam 600 km yol yaptım 130 km/h sabitleyici ile tüketim değerim 6.8 litre. bence çook iyi bir değer. araç henüz 800 km de. depoyu fullemiştim. 580 km yaptım döndüğümde 250 km yakıt menzili gösteriyordu.

Valla 1.4T fazla agresif kullanmadığın sürece dizel tadında diyebilirim.Agresifleştiğinde ise hakkını zaten veriyo  045thumbsup

Ben de uzun yolda önceki dizel 1.6 araçlarımı andıran bir ekonomi elde edebiliyordum ama bakalım yazılım sonrası (166Hp) durum ne gösterecek..

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ben de uzun yolda önceki dizel 1.6 araçlarımı andıran bir ekonomi elde edebiliyordum ama bakalım yazılım sonrası (166Hp) durum ne gösterecek..

166 Hp yi nasıl yaptınız ? Yada yaptırdığınızı anlattığınız bir konu varsa adresini yazabilirmisiniz inceleyelim !  thnxx

Geri