Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....

Ynt: Astra J 1.4 turbo yakýt sarfiyatý....

albertxx link' Alıntı:
1.5 depo 1000km inþallah gidebilirsiniz sakin kullanarak kesin gidersiniz gibi geldi:) Tanıdığınızda 1.3 astra varsa aynı yolu 200km gidicek kadar yakıt kalarak gidebilrisiniz :)

ins. Daha once 3 yil 1.3 kullandim gercekten cok ekonomikti hep derim keske bizim araclarda da 6. Vites olsa diye sehir disinda hem ekonomi hem hiz icin

Ynt: Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....

Ben bursa-izmir-bursada yaklasik 600 km 5,1 yakaladim depo 70litre oldugundan yaklasik 1350km yapar bir depoyla:)

5ygn.jpg

81s1.jpg

e21b.jpg

s81n.jpg

Bugün Balıkesir'den Bandırmaya giderken aklıma geldi ve yola biraz başlamışken değerleri sıfırladım, genelde cc'le 94'e sabitleyerek, bazı yokuşlara gelmeden hızımı artırarak çıktım, iki kere kırmızı ışığa denk geldim ve 5,1 ortalamayla gittim, şehir içine gireceğim için yoldayken çektim fotoğrafları ve sonrasında 10 km'lik şehiriçinden sonra durduğumda da hem ortalama hızı hem de yakıt tüketimini de ayrıca çektim(5,2 ortalama)
. Kırmızı ışıklar dışında yanlış hatırlamıyorsam hiç fren yapmadım. 90 km çıktıktan sonra değerleri sıfırladığım için belki 0,1-0,2 fark edebilir gerçek değerler. Depodan da kontrol ettiğimde yol bilgisayarını doğruluyordu.

ygtylmz link' Alıntı:
Ben bursa-izmir-bursada yaklasik 600 km 5,1 yakaladim depo 70litre oldugundan yaklasik 1350km yapar bir depoyla:)
70 litremi ..?  023hm

gokhanbedir link' Alıntı:
Bugün Balıkesir'den Bandırmaya giderken aklıma geldi ve yola biraz başlamışken değerleri sıfırladım, genelde cc'le 94'e sabitleyerek, bazı yokuşlara gelmeden hızımı artırarak çıktım, iki kere kırmızı ışığa denk geldim ve 5,1 ortalamayla gittim, şehir içine gireceğim için yoldayken çektim fotoğrafları ve sonrasında 10 km'lik şehiriçinden sonra durduğumda da hem ortalama hızı hem de yakıt tüketimini de ayrıca çektim(5,2 ortalama)
. Kırmızı ışıklar dışında yanlış hatırlamıyorsam hiç fren yapmadım. 90 km çıktıktan sonra değerleri sıfırladığım için belki 0,1-0,2 fark edebilir gerçek değerler. Depodan da kontrol ettiğimde yol bilgisayarını doğruluyordu.

Uzun yol için çok iyi değerler, gayet ekonomik bir sürüş gerçekleştirmişsiniz.

GNSpower link' Alıntı:
Uzun yol için çok iyi değerler, gayet ekonomik bir sürüş gerçekleştirmişsiniz.
Dönüşte 140-150'le dönünce ortalama 7 litreye çıktı doğal olarak ama istenirse şehir dışında gerçekten çok iyi değerler olabiliyor ama şehiriçinde imkansız.

gokhanbedir link' Alıntı:
5ygn.jpg

81s1.jpg

e21b.jpg

s81n.jpg

gokhan senın arıza lamban neden yanıyor

araba çalışmıyor bilgilri alırkeen herhalde..)))

Geri