Ynt:
Bende hic sifirlamadim ve 8,2'ye indi
Bende hic sifirlamadim ve 8,2'ye indi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel kardeşim ister sıfırla ister sıfırlama, b.sayar verisi hiç onemli degil guvenmiyorum yaniltiyor. Her seferinde mutlaka fulluyorum ve pompa verisine göre degerlendiriyorum. O da bana 9,5 litre yakiyorum diyor en gerçeğinden.Aydn link' Alıntı:Bende hic sifirlamadim ve 8,2'ye indi
Öyle diyorsan öyledir. Umarim ben de 8,2 litre ortalama istanbul şehir içi pompa verisi görürüm. 14alkissAydn link' Alıntı:Hocam uzgunum ama veriler gayet dogru. Kayda deger sekilde azaldi aracin tuketimi. Hic teknik bilmeyen kullanici annem bile farkinda hatta. Benden cok o kullaniyor.
+1. Bende aracı alalı 6 ay oldu şu an 10200 km' deyim yakıt net şekilde 1-1.5 lt düştü. Ancak özellikle 10.000 den sonra performans birazcık azaldı sanki 15000 bakımına girsem de biraz tüketim artsa die bekliyorum bendeAydn link' Alıntı:Hocam uzgunum ama veriler gayet dogru. Kayda deger sekilde azaldi aracin tuketimi. Hic teknik bilmeyen kullanici annem bile farkinda hatta. Benden cok o kullaniyor.
+1 bende böyle düşünüyorum , 12,1 ile çıktığım bu yolda 8,4 lere kadar düştü tüketim . Bizim araçlar nabza göre şerbet veriyor ne kadar gaza asılırsan o kadar fazla ne kadar sakin kullanırsan da o kadar yerinde yakıyor diye düşünüyorum.Aydn link' Alıntı:Hocam uzgunum ama veriler gayet dogru. Kayda deger sekilde azaldi aracin tuketimi. Hic teknik bilmeyen kullanici annem bile farkinda hatta. Benden cok o kullaniyor.
harunhoca link' Alıntı:.........Pompacı arkadaşa emin misin tam doldu mu dedim evet abi dedi. kahka536