Ynt: Astra J 1.4 turbo yakıt sarfiyatı....
hmmm bunu bilmiyordum bak
hmmm bunu bilmiyordum bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonuçta eşiniz öyle istemiş, siz de biraz daha fazla yakacağını bilerek almışınız. güle güle kullanın hayırlı olsun.Conqueror55 link' Alıntı:Bunları Astramı teslim alıp kullanmaya başladıktan sonra birinci ağızdan ben anlatırım inşallah. Evet dediğiniz gibi manuel kullanma seçeneği de var A.select te. O şekil kullanarak ta sarfiyat düşürülebilir belki. Daha önce hiç otomatik vites kullanmadığım için ne desem boş. Hepsini yaşayarak öğreneceğiz inşallah. Aslında ben manuel alma taraftarıydım ama eşimin zoruyla otomatiğe döndük. Ama birçok insanda otomatiğin rahatına alıştıktan sonra bidaha manuel almazsın diyor. Kafam çok karışık şuan. Acaba yanlış mı yaptım diyorum bazen. Neyse yakında öğreneceğiz...
Bende dizel otomatik seçeneği olmadığından mecburen manuel aldım aracımı. Eğer böyle bir seçenek olsaydı, dizel otomatik tercih ederim.7 senedir araç kullanıyorum ve hep otomatikti. Şuan ki durumumdan dolayı, yakıt tüketimi benm içindaha ön planda olduğundan, böyle bir seçim yaptım. Otomatiğin rahatlığını, özellikle böylesine güçlü bir motorda, görüceksinz emin olun.Conqueror55 link' Alıntı:Bunları Astramı teslim alıp kullanmaya başladıktan sonra birinci ağızdan ben anlatırım inşallah. Evet dediğiniz gibi manuel kullanma seçeneği de var A.select te. O şekil kullanarak ta sarfiyat düşürülebilir belki. Daha önce hiç otomatik vites kullanmadığım için ne desem boş. Hepsini yaşayarak öğreneceğiz inşallah. Aslında ben manuel alma taraftarıydım ama eşimin zoruyla otomatiğe döndük. Ama birçok insanda otomatiğin rahatına alıştıktan sonra bidaha manuel almazsın diyor. Kafam çok karışık şuan. Acaba yanlış mı yaptım diyorum bazen. Neyse yakında öğreneceğiz...